cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kifeljčki, masleni kruhki

clock-img

14.04.2008, 11:08

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Kdaj ste svojim malčkom ponudile rogljičke, kifeljčke oziroma maslene kruhke, ki jih prodajajo zapakirane v vrečkice?

Prosim, da v bodoče pišete naslove z majhnimi črkami. Tudi s takšnimi črkami bo vaša tema dovolj vidna (kot vse ostale).

Hvala in lp,
Bonnie

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.4.2008 12:50:26 >

clock-img

14.04.2008, 11:19

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

krof je dobila pri 10m, cvrtke, štrudelj, torto, ki je mama naredila je tudi okusila tam okoli 10m, kar se pa tiče pakiranih slaščic se jih zaenkrat še izogibam...

clock-img

14.04.2008, 11:23

clock-img

vesel

pencil-img

770

moja hči je to dobila pri 9,5 mesecih

druzina je zame vse!!

clock-img

14.04.2008, 11:36

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Nimam v mislih kifeljčkov, ki so nadevani s čim sladkim. Gre v bistvu za kruhek, ki je v obliki kifeljčka. Verjetno pa je bolj sladak kot običajen.

clock-img

14.04.2008, 12:04

clock-img

saskija

pencil-img

1852

francoski rogljički je morda malo problem ker so neter jajca in je potrebna malo večja previdnost če pa daš kkašen navaden kifelj pa ni noben problem tam po 8 mesecu, ko že lepše prežvekuje, tudi v listnatem testu običajno ni jajc, jaz ko naredim štrudelj mu filo od znotraj že dam pa je star 8 emsecev.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

14.04.2008, 19:11

clock-img

piko12

pencil-img

636

Eno trapasto vprašanje imam: kako pa daste kifeljčke? a kar v roko pa jejo? mi imamo 8m pa že z baby piskotom ni vedel kaj počet. Vse nese v usta, tega pa sploh ni. Pol je pa hotel ogromen kos pogoltnit. Malo strah me je , da bi se kepice naredile pa bi se mu zataknile.

clock-img

14.04.2008, 19:23

clock-img

saskija

pencil-img

1852

ja nekateri otroci prej eni kasneje, lahko mu daješ tudi male drobtinice v usta in potem vedno večje,a mpak če ne je kiflov in keksov ni tako nič zamudil.user posted image

lahko mu daš v roke kos in ga nato opazuješ če se začne davit mu s kazalcem potegneš iz grla.

Naš 8 mesečnik melje kot nor vse kaj hočeš, njegova sestra pa se je pri isti starosti davila

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

14.04.2008, 19:44

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

ja nekateri otroci prej eni kasneje, lahko mu daješ tudi male drobtinice v usta in potem vedno večje,a mpak če ne je kiflov in keksov ni tako nič zamudil.user posted image

lahko mu daš v roke kos in ga nato opazuješ če se začne davit mu s kazalcem potegneš iz grla.

Naš 8 mesečnik melje kot nor vse kaj hočeš, njegova sestra pa se je pri isti starosti davila

Res so različni. Naša mlajša se je pri 5 mesecih v kos pice zagrizla oz. se je prisesala, očiju je potegnila roko do svojih ust - pa smo vedeli, da je pripravljena za še kaj drugega kot mleko. user posted image Zelo hitro je začela sama "glodati in mehčati" hrano.

Masleni kifeljčki, jih je že dobila tam okoli 8. meseca - ponavadi takrat, če smo šli na kakšen izlet.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 14.4.2008 19:45:10 >

clock-img

14.04.2008, 20:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Okoli 10m se mi zdi. Je fajn za malico, če si vzunaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem