writing-img

Kje je ANITKA?

clock-img

18.02.2006, 02:21

clock-img

Anonimen

Dostikrat vas berem. Anitko pa pogresam. Kje je. Katera ve?

clock-img

18.02.2006, 10:18

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

tudi jaz se to večkrat sprašujemuser posted image ...Upam da je z njo vse okuser posted image

clock-img

18.02.2006, 11:20

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Moram rečt, da imam tudi jaz Anitko user posted image  velikrat v mislih. Ne vem pa drugega kot to, da sta z njenim user posted image  imela probleme in je RR malo postavila na stranski tir.

Upam, da so se problemi rešili user posted image user posted image user posted image  in je Anitka spet pomirjena.

Če pa to bereš, pa vedi, da te imamo v mislih in bomo še pa še vesele, če nas boš kaj prišla pozdravit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

22.02.2006, 10:41

clock-img

koala

pencil-img

5539

Anitka, še žal ni naša stara dobra Anitka, zato potrebuje veliko veliko dobrih in pozitivnih misli, je še zelo žalostna.

Anitka jaz ti tudi tukaj pošiljam enega velikega sončka, da bo čimprej spet posvetil v tvoje življenje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2006, 17:12

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anitko.

clock-img

22.02.2006, 18:55

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

oh, anitkauser posted image

tudi jst veliko mislim nate, drži se punca in naj ti vsak danuser posted image user posted image user posted image namenijo lep trenutek...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

23.02.2006, 10:32

clock-img

biba77

pencil-img

3943

user posted image user posted image user posted image , ja dolgo se ze ni nic javila, nas user posted image .

Tudi tebe, koala, je lepo spet brati! user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem