cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje kupiti nosečniške hlače

clock-img

07.12.2008, 14:50

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

... če imaš dolge noge in je že iskanje običajnih hlač podvig? Ima katera kake izkušnje s tem? H&M in C&A nimata niti enih dovolj dolgih zame - še tiste, ki so mi v pasu ful prevelike, so mi po dolžini prekratke. user posted image

clock-img

07.12.2008, 14:53

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

sem zanč vidla v popku ene... mam 170cm, pa so mi ble skor do pod jošk user posted image  user posted image  user posted image  samo za ceno se pa žal ne spomnim

clock-img

07.12.2008, 15:02

clock-img

slincek

pencil-img

28

Jaz sem si jih kupila v La vie in so ok, ker se širijo z mano:).  Imajo pa tudi v Popku dovolj dolge. Cena je v teh trgovinah podobna - za svoje kavbojke sem dala 52 eur. Ni najceneje, ampak če nimaš druge izbire ...

clock-img

07.12.2008, 15:12

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

jz sem svoje kavbojke kupla v H&M pa so mi rahlo predolge... sem dala pa tud cca 50 EUR... v La vie pa še nisem šla nikol pogledat... očitno morm jt

clock-img

07.12.2008, 15:21

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: slincek
Jaz sem si jih kupila v La vie in so ok, ker se širijo z mano:).  Imajo pa tudi v Popku dovolj dolge. Cena je v teh trgovinah podobna - za svoje kavbojke sem dala 52 eur. Ni najceneje, ampak če nimaš druge izbire ...

To je še čist sprejemljiva cena. Samo Popek je samo v LJ in mi je to malo daleč. Mislim pa, da je La vie zdaj tudi v MB - bom šla torej tja pogledat. Hvala za info. user posted image

clock-img

07.12.2008, 15:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.12.2008, 16:03

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jih pa še malo bolj skrajšaj, pa na škornje nosi.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

07.12.2008, 16:31

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Imam 178cm, dolge noge, nosečniška oblačila vse kupovala v H&M. Imam kavbojke, črne fensi hlače in črne športne hlače. Sem bila prav vesela, da sem tako hitro in lepe stvari dobila, saj ponavadi iščem sto let hlače (vedno so prekratke ali pa preširoke v pasu in nogahuser posted image ). In zdaj po porodu iščem normalne kavbojke in nič ne najdem, spet ista pesem, prekratke, preširokeuser posted image

clock-img

07.12.2008, 16:35

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Imam 178cm, dolge noge, nosečniška oblačila vse kupovala v H&M. Imam kavbojke, črne fensi hlače in črne športne hlače. Sem bila prav vesela, da sem tako hitro in lepe stvari dobila, saj ponavadi iščem sto let hlače (vedno so prekratke ali pa preširoke v pasu in nogahuser posted image ). In zdaj po porodu iščem normalne kavbojke in nič ne najdem, spet ista pesem, prekratke, preširokeuser posted image

jz mam pa ponavad problem pri majicah, ker so mi vsi rokavi prekratki... tko da se veselim edino poletja ko so kratki rokavi al pa ko nosih 3/4 rokave

clock-img

07.12.2008, 16:42

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Zanimivo - morda pa imajo letos drugačne modele hlač kot lani - lani vem, da mi pri njih niso bile dovolj dolge niti ene. Pa nisem tako velika kot ti. Bom šla še 1x pogledat tudi v H&M.

clock-img

07.12.2008, 16:54

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Jaz sem celo nosečnost nosila kar običajne kavbojke z nizkim pasom. Imela sem pa ravno obraten problem kot ti. user posted image Vse so mi bile zelo zelo preširoke. Nizke kavbojke pa so lepo prišle do trebuha in me niso nič tiščale.

clock-img

07.12.2008, 16:54

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

kupila letos v septembru oz oktobruuser posted image

clock-img

07.12.2008, 17:15

clock-img

detelja

pencil-img

4525

jaz imam ene kavbojke kupljene v H&M pa so mi ful dolge (sama sem velika 170 cm)...kaj pa zara, benetton...????...meni se zdijo povsod nosečniške stvari kar drage, ker jih rabiš itak samo kratek čas...pa če hodiš v službo pa delaš s strankami rabiš malo več garderobe tako, da se kar nabere...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

07.12.2008, 17:19

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz imam vsaj to srečo, da delam doma, tako da ne rabim veliko garderobe. user posted image
Drugače pa nisem tako zelo velika - 173 - ampak imam očitno za svojo velikost ful dolge noge, ker moram imeti prav živce, da se spravim kupovat hlače, saj mi je vedno vse prekratko - tudi če probam, večje, ki so mi v pasu prevelike, so mi po dolžini še vedno prekratke. user posted image

clock-img

07.12.2008, 17:27

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Jz sem velika 180, pa so mi hlače iz H&M bile dovolj dolge! Koliko pa si potem velika?!user posted image

clock-img

07.12.2008, 17:32

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

173 - ampak pri prejšnji nosečnosti (pred enim letom) sem poskusila kar nekaj H&M-ovih hlač pa mi niso bile niti ene dovolj dolge. Morda imajo letos kaj drugačne modele - bom šla pogledat.

clock-img

07.12.2008, 18:06

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Jaz sem kupila od firme Leny ( prodajajo tudi v kepici) jaz sem jih kupila sicer v Kranju. velika sem 170 cm, pa so mi jih moral veliko skrajšat, in to brezplačno.

clock-img

07.12.2008, 20:26

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz sem tudi 180 v višino, pa so mi hlače iz HM tako, tako...Sicer so še najboljše kar sem dobila, tako da jih nosim, niso mi pa čisto dovolj dolge. Kombiniram s kiklo, pa ene 3/4 hlače tudi še imam iz prejšnjih nosečnosti...

Hope2, a si pogledala v Zari. Tam imajo full dolge kavbojke, jaz imam 60kg in 180 cm pa tam vedno kaj najdem. Ali pa Top shop long modeli user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

08.12.2008, 10:43

clock-img

bojcy

pencil-img

41

JAPE kje v Kranju pa si jih kupila?

clock-img

08.12.2008, 12:49

clock-img

JAPE

pencil-img

688

V Bibi.

clock-img

09.12.2008, 11:57

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Jaz sem kupila 2x hlače in 1x obleko ter par majčk v trgovini Kepica LJ BTC-ju. Pa so mi hlačnice full predolge. Imam pa 1.67cm pa tudi kar dolge noge. Cene pa se mi ne zdijo pretirane. Dobiš tudi kartico katera ti do konca nosečnosti omogoča 5% popust.
2 pulija sem nato kupila še v Baby centru. Pa so bile cene podobnih stvari zelo podobne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem