writing-img

Kje na Obali dobro kosilo?

clock-img

06.03.2009, 20:04

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ojla

Mi bomo šli jutri ali v nedeljo malo do morja pogledat.. pa me zanima, ve ki stanujete dol.., kam s esplača it jest.. tko za kosilo? Pa da imajo vse-pico in zrezke recimo? :)

Lokacija pa Izola, Piran portorož :) ?

Hvala in lep večeruser posted image

clock-img

06.03.2009, 20:08

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Preverjeno (jaz sem ful zbircna, hehe): Rustika v Portorozu (bolj proti Luciji, se mi zdi .. je sklop restavracij, mislim, da je DM blizu - bodo domacinke me popravile user posted image ) - imajo dobre omake za testenine (njoke, rezance, siroke rezance, peresnike, tudi polonozrnate) in dobre pice, pa otroska pica je kul + kinder jajcek dobi otrok na koncu, ko poje user posted image  

Pa fajn je se Santa Lucija v Luciji. Zgleda sicer ne bohve kaj, ampak imajo dobro hrano.

clock-img

06.03.2009, 20:09

clock-img

Anonimen

V Portorozu Pizzeria Santa Lucija, vsaj vcasih je bila ok.

clock-img

06.03.2009, 20:10

clock-img

Anonimen

V Izoli pa pizzeria Gust (ali nekaj podobnega), na zacetku Izole, takoj za kinom.

clock-img

06.03.2009, 20:18

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Mnnnjam pizza iz Gustija. Pri njih sem jedla samo pizzo, pa je bila enkratna. 

clock-img

06.03.2009, 20:23

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Meni je ful dobro pod Trto v Strunjanu, samo ne vem, če imajo pizze.

clock-img

06.03.2009, 20:28

clock-img

tintin

pencil-img

3293

aja pa pizzerija in špageterija Zlato sidro -  Lucija.

clock-img

06.03.2009, 20:55

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

v santa luciji imajo sigurno najboljše pice ever user posted image

clock-img

06.03.2009, 20:58

clock-img

hothien

pencil-img

137

Pizzeria Primavera v Izoli, pa nimajo samo pizz. Če se pa do Maribora zapeljete, pa tud vem za eno fajno, sam tisto bo pa najbrž reklama. user posted image

Do I look like I give a shit?

clock-img

06.03.2009, 20:58

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ko smo v Kopru jemo v piceriji marina, v portorožu sem pa jedla fajn hrano mislim da je stara oljka al neki starga ziher. Sicer pa se mi zdi Portorož drag ko žafran pa se raje zapeljemo kam drugam.

clock-img

06.03.2009, 21:02

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Mi smo zadnjic dali za dve juhi, dvoje testenine z omako, eno otrosko pico in tri pijace okrog 25€, se mi zdi. Lahko pa vprasam za vsak slucaj se mojega - jedli smo pa v Portorozu v Rustiki.

clock-img

06.03.2009, 22:34

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Še jz sm dobla nekaj zame izbirčnega človeka 10xka za njihuser posted image user posted image user posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

06.03.2009, 22:36

clock-img

muška

pencil-img

3223

mi smo pa vedno takooo odooobrooo jedli v Krtu (Izola, nad Belvederjem), ampak mislim, da je zdaj zaprt? user posted image user posted image user posted image   Smo bili večkrat letno "stalne "stranke, tako da mi res ne gre v  račun, da je kar naenkra zaprto! DOmačinke, a je res? user posted image

clock-img

06.03.2009, 22:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Pizzeria Primavera v Izoli, pa nimajo samo pizz. Če se pa do Maribora zapeljete, pa tud vem za eno fajno, sam tisto bo pa najbrž reklama. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 23:16

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Tle je blo tud men nebeško dobra pizza.user posted image user posted image

clock-img

07.03.2009, 03:14

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Primavera - Izola  (zakon)...imajo pa res od A do ŽNJ

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

07.03.2009, 06:39

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Pri meni domauser posted image user posted image user posted image user posted image , se hecam.
Men je še zmeraj tarnajboljš gostilna Korte(pri Lini).To je nad Izolo v vasi Korte. Drugače je dobra pizza tudi v San Simonu v Izoli Porto Apolo in tudi čevapčiče imajo kar dobre.Za ostalo pa ne vem?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

07.03.2009, 11:34

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Če še katera pokuka na to temo, mi naj sproči ali lahko gredo v pizzerijo lucijo tudi psi (eno malo ščene in ne kaka velka mrcina)user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni