writing-img

Kje naj dobim rdečo srajčko in belo kravato?

clock-img

01.04.2009, 12:07

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

rdečo srajčko in belo kravato za mojega user posted image ,ki bo star eno leto.Namreč maja se midva poročiva in bi rada da bi bil isti kot ati, pa ne vem kje bi lahko dobila,kamorkoli se peljem,ker drugače mu bom mogla dat šivat.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2009 21:07:26 >

Je vsako srečanje majhno rojstvo,
je vsako prijateljstvo lučka v srcu,
je vsak nasmeh zarja sreče in je nekje nekdo,
ki iz temnih oblakov prinasa sončno nebo.

clock-img

01.04.2009, 12:32

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

če si iz ljubljane pojdi pogledat v BTC v halo A,kjer imajo v eni od trgovin elegantne obleke za odrasle in otroke

clock-img

01.04.2009, 13:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz bi dala šivat po meri, ker se lahko zgodi da enostavno ne najdeš pa pazi, da ti časa ne zmanjka.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.04.2009, 14:26

clock-img

skorpika

pencil-img

386

kaj pa gloss junior v lj na mestnem trguuser posted image
samo to mi je padlo na pamet

clock-img

03.04.2009, 14:58

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

ma,sem se odločila da dam šivat in že imam šiviljo,po blago grem danes pa ne bom več iskala okrog.

clock-img

26.08.2011, 09:29

clock-img

olimia

pencil-img

674

ne bi rada odpirala nove teme
Zanima me, če katera ve, kje b lahko dobila svetlo modro kravato ali pa metuljčka pol leta starega user posted image
potrebujemo jo/ga za krst

clock-img

26.08.2011, 13:02

clock-img

olimia

pencil-img

674

a nobena ne ve, kje bi lahko kupila kravato.
ali pa morda ima katera model, da jo sama sešijem

clock-img

26.08.2011, 14:08

clock-img

november2010

pencil-img

706

morda boš kaj našla v trgovini byamerican, v btc-ju hala a.... tam imajo tudi take stvari za malčke.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

clock-img

27.08.2011, 20:53

clock-img

lo25

pencil-img

54

Brez zamre samo kravata za krst, dajte no. Ali pa metuljček, a se šalite? Ma oblecite otroku nekaj preprostega in lepega da se bo dobro počutil in ne bo stokal celo mašo? Res ne razumem zakaj tako komplicirate? Važno da je otrok čist in v svetlejših oblačilih, to je pa tudi vse. Moja dva fantka sta bila čisto navadno oblečena ter prav lepa in oba pridna celo mašo.

clock-img

28.08.2011, 10:45

clock-img

olimia

pencil-img

674

IZVIRNO SPOROČILO: lo25

Brez zamre samo kravata za krst, dajte no. Ali pa metuljček, a se šalite? Ma oblecite otroku nekaj preprostega in lepega da se bo dobro počutil in ne bo stokal celo mašo? Res ne razumem zakaj tako komplicirate? Važno da je otrok čist in v svetlejših oblačilih, to je pa tudi vse. Moja dva fantka sta bila čisto navadno oblečena ter prav lepa in oba pridna celo mašo.

LO25 - sej ne kompliciram... slučajno če bi jo dobila.
sej bo čist preprosto oblečen- bele platnene hlače, bela srajčka- čist preprosto in takšno, da lahko obleče za vsak dan,
hlače se tudi lahko zavihajo in so kot 3/4
kravato sam zato, da bi malo poživila vse skup in ker so manšete na srajčki sv. modre

clock-img

28.08.2011, 13:31

clock-img

lo25

pencil-img

54

No vredu, oprosti za prejšnji mail. Mogoče bi naredila tako kot sem jaz. Če so manšete svetlo modre mu lahko čez belo srajčko oblečeš svetlo modro majčko na kratke rokave z ovratnikom in bo izgledal prav šmekersko. :-)

clock-img

28.08.2011, 15:09

clock-img

olimia

pencil-img

674

tudi to možnost bom imela v glavi- HVALA- ko ga bom oblačila.
pač želim z nečim poživit tisto belino.

pa ni se treba opravičevat- to je forum in mnenja do dobrodošlauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem