writing-img

Kje naj kupim

clock-img

25.09.2012, 14:55

clock-img

HHH

pencil-img

1221

lepe, res kvalitetne bisače?

clock-img

25.09.2012, 14:56

clock-img

Anonimen

Svilanit

clock-img

25.09.2012, 14:57

clock-img

ronja

pencil-img

15289

POdpis, Svilanit. Oče jih ima in so krasne:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

25.09.2012, 14:58

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Svilanit

To imam sicer v planu, a me vseeno zanima, če so še kakšne za katere ne vem. Hvala.

clock-img

25.09.2012, 15:25

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js bom tud dedku mrazu napisala da bi rada bon za nove brisače..pa tudi verjetno svilanit

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

25.09.2012, 17:09

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

Podpis, Svilanit ima res kvalitetne zadeve. Jaz imam iz frotirja, ki je kupljen v Svilanitu, narejene ponče za tamaladva in sta po več kot enem letu redne uporabe še vedno kot nova user posted image

Ni nam dolgčas :)

clock-img

25.09.2012, 19:16

clock-img

alda

pencil-img

3570

Imam svilanitove in niso nič boljše od unih ki sem jih kupila v eni privat trgovini.
Glede na ceno sem bila prijetno presenečena,ker po večkratnem pranju so barve še vedno iste, mehke kot prvič..res zadovoljna!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

25.09.2012, 19:25

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

kaj pa so to 'kvalitetne' brisače? resno me zanima - mam namreč ikeine (ki so cenovno ravno tretjina svilanitovih) in so po dve letih še popolnoma iste - po teksturi, barvi, obliki, velikosti. moj je hotu bolj mehke, pa ma ene od esprita in se enako dobro obnesejo...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.09.2012, 06:03

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Hoferuser posted image .
Ker kot je ena prej napisala- ni neke razlike (sem imela rdeče Svilanit, pa so začele smrdeti). Zdaj sem kupila bele v Hoferju, močne, debele- so imeli glih neko akcijo.

clock-img

26.09.2012, 07:47

clock-img

alda

pencil-img

3570

ob zdajšnjih tržnih razmerah sem mnenja,da velikokrat preplačamo kvaliteto samo zaradi imena,ki je bil včasih sinonim za res dobro,
npr.H&M ko smo hodili še v Avstrijski Graz...kvaliteta na vrhuncu, zdaj kupiš v našem pa velikokrat naletiš na slaabšo kvaliteto ko npr v Kiku.

in tako je tudi s Svilanitom..žal, pa Polzeline nogavice npr..

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

26.09.2012, 08:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
kaj pa so to 'kvalitetne' brisače? resno me zanima - mam namreč ikeine (ki so cenovno ravno tretjina svilanitovih) in so po dve letih še popolnoma iste - po teksturi, barvi, obliki, velikosti. moj je hotu bolj mehke, pa ma ene od esprita in se enako dobro obnesejo...

Glede na to, da že 6 let uporabljam Svilanitove in Ikeine brisače (sva kupila/dobila nekaj enih in nekaj drugih ob vselitvi), ti lahko povem, da so ob enaki uporabi Ikeine brisače konkretno spremenile barvo ter se kar fino stanjšale, s tem pa se je zmanjšala tudi vpojnost. Svilanitove pa so še vedno debele in mehke ... vse kar je je to, da so se mogoče za kak odtenek posvetlile. Tako da če menjaš kopalniške dodatke na par let, je pomoje vseeno kaj nabaviš, če pa kupuješ na daljši rok, so pa izmed teh dveh Svilanitove gotovo boljša izbira.

clock-img

26.09.2012, 08:19

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Glede na to, da že 6 let uporabljam Svilanitove in Ikeine brisače (sva kupila/dobila nekaj enih in nekaj drugih ob vselitvi), ti lahko povem, da so ob enaki uporabi Ikeine brisače konkretno spremenile barvo ter se kar fino stanjšale, s tem pa se je zmanjšala tudi vpojnost. Svilanitove pa so še vedno debele in mehke ... vse kar je je to, da so se mogoče za kak odtenek posvetlile. Tako da če menjaš kopalniške dodatke na par let, je pomoje vseeno kaj nabaviš, če pa kupuješ na daljši rok, so pa izmed teh dveh Svilanitove gotovo boljša izbira.

Jaz imam Ikeine in tiste Svilanitove, ki so jih pred leti prodajali v mercatorju na pike. In razlike ni. Oboje se stajšajo, Svilanitove so pa še grobe postale. Sploh tiste Ikea otroške za na plažo (ta ogromne) so res superca.
V bližnji prihodnosti, ko bom naredila menjavo bom jih kupila kar v Ikei. Na cca 6, 7 let pa itak vse brisače menjaš? Jaz jih potem dajem na kup, pa jih porabim za pse.....

clock-img

26.09.2012, 09:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2012, 14:39

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Svilanit naj bo! hvala punceuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem