writing-img

Klistiranje

clock-img

11.04.2008, 15:19

clock-img

karmar

pencil-img

561

Zanima me če je katera poskusila s klistiranjem v času nosečnosti. Še nikoli nisem probala, mi je pa nekle prišlo na uho, da če imaš resne probleme z zaprtjem med nosečnostjo, lahko opraviš klistiranje. Vse potrebno naj bi se dobilo v lekarni.
Je katera uporabila in kako to zgleda?
Že vnaprej hvala za odgovore.

clock-img

11.04.2008, 19:57

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ni  nujno, da boš komplet dobila v lekarni ... ko sem jaz tam spraševala, jih niso imeli. Vzemi v Sanolaborju, mislim da imajo neke potovalne komplete, ki ne stanejo več kot 10 €.

In ni nobena panike, tudi med nosečnostjo lahko izvedeš postopek klistiranja. V vrečko daš 1,5 litra tople vode, po želji lahko dodaš malce soli in po cevki počasi spustiš vodo v črevesje. Če delaš prvič, poskusi počasi, da ne boš imela preveč vode naenkrat notri. Po končanem postopku poskusi počakati vsaj nekaj minut, preden sedeš na wc, čeprav se ti zdi, da ne moreš več zdržati.

In ne pozabi, ob najmanjšem pritisku prične leteti iz tebe, tako da ne prehitro vstat user posted image ti želim veliko sreče in prijetno čiščenje!

clock-img

11.04.2008, 19:58

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Lahko tudi v nosečnosti, ja. Ampak poskusi najprej vse drugo, npr. s hrano, klistir pa če res ne gre drugače.

clock-img

11.04.2008, 21:37

clock-img

petra81

pencil-img

733

Veliko sadja, pa ni potrebe po klistirju!!

clock-img

12.04.2008, 10:18

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Meni so vsakič pri klistiranju pre porodom rekli, ko še nisem imela svojih izrazitih popadkov, da klistiranje lahko pojača, ali celo sproži popadke....tako da se jaz s tem med nosečnostjo ne bi ravno igralauser posted image

clock-img

14.04.2008, 11:05

clock-img

karmar

pencil-img

561

Hvala vsem za odgovore, naj pa povem da imam probleme, čeprav pojem veliko sadja, zjutraj jogurt z lanenim semenom, gon. mi je dala sirup Portulak,... Na to se res obračam v skrajnem primeru. Sem pa na začetku 5.meseca. Glede na odgovore nisem prepričana če je to res varno. Ne vem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem