cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Klomifen in BT

clock-img

24.02.2005, 14:30

clock-img

anja 26

pencil-img

114

Pozdravljene,

Eno karatko vprašanje vsak mesec se mi je BT dvignila sedaj ko jemljem klomifen pa je že 14 dan od zadnje M in BT še vedno 36,6.
A je to možno da na BT vplivajo tablete?
Če je imela katera podoben problemček kot jaz naj mi prosim svetuje oz. katerakoli ki jemlje klomifen.

lep pozdrav :rozica::rozica:

clock-img

24.02.2005, 18:05

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ko se jemlje Klomifen BT ni realna.

clock-img

24.02.2005, 18:25

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Ko smo že pri klomifenu imam tudi jaz vprašanje: Kdaj ste dobile PMS po klomifenu, predvsem mislim krče? Jaz imam v soboto 28 dan, pa me že danes nekaj ščipa, ponavadi se je to zgodilo komaj prvi dan M :(
Ali ste imele po klomifenu bolj boleče M kot pred jemanjem????:zmeden2:

clock-img

24.02.2005, 19:02

clock-img

naja78

pencil-img

2169

:rozica:anja 26.svetujem,ti da počakaš.če jemleš tabletke,ki ti sprožijo 0,bo prišla sigurno,mogoče je še prekmalu.počakaj 1 ciklus,da vidiš kako to gre.
to so kemične snovi,počakaj da telo z njimi reagira.
mislim,da te skrbi prekmalu,mogoče boš imela daljši ciklus.če ne bo kaj uredu,pa pokliči G,samo zaradi bt,pa boljš da počakaš.včasih bt,ni realna pri jemanju klomifena.
pogumno.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem