writing-img

Koš za plenice - palček zavijalček

clock-img

03.12.2004, 13:14

clock-img

janjja

pencil-img

1078

ZAnima me kako ste zadovoljne z njim in če je vreden tega denarja. Ne morem se odločit če naj ga kupim ali ne. zdaj nosim plenice vsak večer ven v kontajner, pol pa mi verjetno ne bi bilo potrebno.:zmeden2:

clock-img

03.12.2004, 13:18

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz sem ga kupila pa ni vreden tega denarja. Res! Kupi raje navadne vrečke za vlaganje in v vsako zavij plenico, vrečko zavozlaj in učinek je isti če ne boljši.
Za ta denar raje kupi kaj drugega. pa še tista kaseta s vrečkami stane malo manj kot 2000 sit.Tooo much

clock-img

03.12.2004, 13:19

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tudi jaz sem kolebala ali kupiti palcka ali ne...pol sem se odlocla za varianto od malike...vrecke pa sproti nosim v smeti,kar se mi zdi precej bolj higienicno,kot pa ce bi po nekaj dni plenicke stale v kosu :zmeden:

clock-img

03.12.2004, 13:23

clock-img

Anonimen

Se strinjam z maliko. Teja, saj se smeti in teh pleničk itak v enem dnevu nabere za poln koš.

clock-img

03.12.2004, 13:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

To imas pa tud prav splisni :)

clock-img

03.12.2004, 13:26

clock-img

Anonimen

Nam je vreden. Poleti niti ni problema ven nosit pleničke, pozimi pa ne moreš vsakič otročka s sabo vlačit.

clock-img

03.12.2004, 16:15

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Mi smo ga spakirali nazaj v škatlo. Morem vprašat prijateljico, če ga bo imela. Mi sedaj kupimo male vrečke za živila-gre glih plenička noter, jo zavozlamo in damo v veliko vrečo, ki jo nesemo dol ob prvi priliki. Te vrečkice pridejo 100kom 150SIT(nekaj takega), tiste za palčka z. pa skoraj 2000SIT. Pa je po moje za približno isto količino.

clock-img

03.12.2004, 18:25

clock-img

mirka

pencil-img

295

Jaz jih pa dajem kar v tiste tamehke vrečke: Mercator, Tuš, Špar ki jih je doma vedno too much od sadja , ....

So zelo pripravne in jih tudi zavežem in hitr v koš.

clock-img

03.12.2004, 20:00

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Enako kot Mirka- potem pa vsak dan odnesem ven v smetnjak! Po moje bi se čudno počutila, če bi npr. 1 teden zbirala umazane pleničke v sobi:ups:

clock-img

04.12.2004, 12:06

clock-img

willma

pencil-img

839

Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni:bravo:

clock-img

04.12.2004, 21:40

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni. Kaseta je sicer draga, ampak je za kak mesec, tko da ni tako hudo.:sloncek:

clock-img

07.12.2004, 22:23

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pri nas je neuporaben, tako da sedaj caka v garazi na novega lastnika... pa se nihce ne zanima... :ups: Ce bi katero zanimalo... privat... ja, sej vem, mali oglasi... :zmeden: Skratka, uporabljam kar ta velike vrece za smeti in jih sproti odnasam enkrat dnevno v kontejner pred hiso. Moje mnenje je, da ni vreden svoega denarja, sploh pa so kasete pretirano drage. ;) Se mi zdi pa prakticen za v blok, posebej za visja nadstropja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem