writing-img

Košara za Chicco 6WD/3WD Tech

clock-img

04.04.2006, 15:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Iščem košaro za omenjeni voziček v temno sivi barvi. V trgovini se jih ne dobi več, ker je iz predlanske sezone. Mogoče kdo pozna koga, ki je ne potrebuje več in jo je pripravljen prodati; mogoče se jo še da dobiti v Italiji?

Saj nujno je ne rabim - spet bom rodila poleti in ta voziček se čisto poleže, a ker za drugega otročka verjetno ne bomo čisto nič kupovali, se mi je zluštalo te košare. Seveda sem se spomnila točno 14 dni prepozno - takrat so namreč imeli v Chiccu razprodajo in so se znebili vseh starih zalog...user posted image

clock-img

04.04.2006, 15:42

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Jančika,

probaj na Bolhi - pojma nimaš, kaj vse tam ljudje prodajajo - včasih točno to, kar iščeš. V omenjeni barvi - siva (modra komb. z rumenim robom) smo mi pred časom kupili ležalnik chicco, rabljen par mesecev, kot nov, za sitne pare. In zdaj imamo komplet z vozičkom in  lupinico - sicer ne vem, kakšnega pomena nam bo lahko kombinacija voziček - ležalnik  ali pa ležalnik - lupinicauser posted image user posted image  , ampak, vseeno, kot primer, da se da res marsikaj dobiti.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

04.04.2006, 16:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hvala, Barbs. Bom šla še tja pogledat - sem pa tut bukova, najprej sem cel e-Bay pretaknilauser posted image . In prepričana sem, da je barvna usklajenost ležalnika in lupinice zelo pomembnauser posted image

clock-img

04.04.2006, 19:07

clock-img

April

pencil-img

5459

A da so tud košare prodajal? Jaz bom, če bom imela zimsko dete, najbrž kar eno navadno košara v približno isti barvi kupila.

clock-img

04.04.2006, 19:16

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Vprašaj še v kakšni drugi Ch. trgovini - a si? Morda je v Ce vse razprodano, v Mb ali LJ pa še imajo?

clock-img

04.04.2006, 20:00

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Mi smo malega dali takoj v 3WD - brez košare, saj je imel nogice z vrečo, ki je poleg pokrite, pa se mi je zdelo, da je tako o.k. Sploh nisem vedla, da košara obstaja...user posted image  Tak da je nujno ne rabiš. Če pa se ti lušta, pa kar!!

clock-img

04.04.2006, 21:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Niti v skladišču v LJ jih nimajo več, HuAnita, sem jim šla dvakrat zatežituser posted image .

Beba, naš prvi je bil tudi brez košare  v tem vozičku; dejansko je sploh ne rabimo. Me pa malo jezi, ker sem jo, ko sem bila drugič noseča, že skoraj kupila (pa še samo 10 jurjev je stala!!!), ker sem imela rok jeseni, potem pa sem imela ss in seveda nisem kupovala. Da ne govorim o tem, da se je v tretje zgodba ponovila - rok sem imela pozimi, pa sem rekla ajd, dejmo zdej to kupit, pa spet ssuser posted image . Pol pa zdej nisem hotela hitet in evo, so mi jo prodaliuser posted image . No ja, mi že ni bila namenjena...

clock-img

05.04.2006, 20:57

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jančika, meni se zdi da si boš morala zaželeti novi voziček...hehehe!!!Starega  potrebujete pri babici, tanovega pa za špancir po mestu...user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2006, 22:25

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Frutkica, ne pljuvaj na karbid, lepo te prosimuser posted image

clock-img

08.04.2006, 19:53

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Hehehe...nekaj za dušo....in seveda za malega/malecko...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem