cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ko je vse skupaj že smešno

clock-img

17.06.2005, 10:46

clock-img

billa

pencil-img

170

Oj, punce, ma lahko vrjamete?, da je danes šele 20 dan ciklusa, torej še celih 8 dni do predvidenega dneva :hudicek: in jaz sem že čisto boga. Joške imam kot 2 boleči meloni in spodaj me skozi nekaj špika.
Zdaj pa res nevem več kaj naj si mislim:
-je res toliko na psihi in so vsi znaki pogojeni z željo?
-so to stranski učinki klomifena?
-ali sem svetovni rekorder v hitrosti nosečniških znakov

:)-:zmeden::)-:zmeden::)-:zmeden:

clock-img

17.06.2005, 10:54

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Čist verjamem. Prejšnji mesec, prvi po prenehanju jemanja KT, sm bla ista. Tud en teden prej, pol je pa :hudicek: prezgodi pršla. Zdej mam pa jst tud še 8 dni do :hudicek:, pa me že 3 dan vse neki tišči, pa križ me boli, joške pa še ne. Upimo na najboljš! Glede klomifena ti bo pa kera druga povedala, k jst na srečo nimam izkušenj z njim.

:miska::miska::miska:

clock-img

17.06.2005, 10:56

clock-img

kajča

pencil-img

595

billa se ti pridružujem, tudi jaz imam še 8 dni do grde :hudicek:, pa iščem znake. Drugače imam občutek, da se je tokrat prijelo, ampak me skrbi ker nimam posebnih znakov. Me sicer zelo bolijo ledvica, pa prebave ni, kar je zelo čudno, ker imam ponavadi nenormalno dobro. Vsake toliko čase pošlatam bradavičke, če me kaj bolijo, a nisem obsedena, a kaj:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

17.06.2005, 11:04

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Pri meni je to vsakomesečni pojav... že 10 dni pred M:hudicek: me že vse boli...
najhujš je ker se ne da ločit PMS znakov od :nosecka: znakov, zdaj pa čaki 10 al pa 8 dni, pa gruntej....

Za znort, se strinjam!
M:muca:

clock-img

17.06.2005, 11:07

clock-img

billa

pencil-img

170

8)8)8)8)bo treba kakšno peticijo, da naredijo super senzibilne teste za nas neučakanke:)
Jaz sem bila zdaj nekaj časa zelo mirna, ampak ta mesec je pa res kriza. Sploh, ker full upam, glede na to, da je po laparoskopiji pa še klomifen je na pomoči:)-

clock-img

17.06.2005, 17:24

clock-img

Anonimen

billaaaaa!!!si že korak bližeeee!!!!!!!!!;):)-:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem