cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Količina mleka

clock-img

28.10.2006, 08:54

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Torej obstajajo priporočila, koliko naj bi otrok spil v katerm obdobju mleka. Mene pa zanima ali sem noter spadajo tudi razne mlečno žitne kašice, ki se mešajo z mlekom, morda tudi mlečni izdelki ali je v to všteto res izključno popito mleko?
Pa še nekaj me zanima. Če se na primer otrok sam odstavi od dojenja, pri katerem mesecu bi ve potem že ponudile kravje mleko in ne več adaptiranega?

clock-img

28.10.2006, 09:28

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naša user posted image  spije tam nekje 600/700 ml mleka dnevno in sicer jutranjo flašo mleka, za malico jogurt ali skutko in za večerjo gris user posted image

dojili sva se 8,5m - na kravje mleko bova prešaltali po 1. letu starosti user posted image

clock-img

31.10.2006, 16:42

clock-img

Vesnika

pencil-img

80

Na tem linku je nekaj nasvetov:

http://www.drogakolinska.si/sl/domov/mesana_prehrana/

Jogurt, skuta
Običajno po dopolnjenem 6. mesecu starosti lahko primešamo med sadje tudi žličko ali dve navadnega jogurta ali skute.

Z uvajanjem mešane hrane postopno zmanjšujemo mlečne obroke. Vseeno pa mora otrok dobiti 500-600 ml mleka ali mlečnih izdelkov na dan še dolgo potem, ko že ni več dojenček.  

clock-img

31.10.2006, 20:40

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, štejejo se tudi mlečne kašice in mlečni izdelki...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem