IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Nikoli nisem pravokatorski!
To je pač tvoje mnenje o tebi. Jaz (in, kakor vidim, še nekateri drugi) imam pa svojega o tebi. Volk sit in koza cela.
To, da so pa nekateri uporabniki pac nesramni, pa ni moj problem.
Niti ne trdim, da je.
Zdelo se mi je namrec nadvse nevljudno, da prides in namesto, da bi pac uletela z neko temo, zacnes napadat in predvsem ozmerjas ta portal z neumnostjo, kot si se izrazila.
Pridem, kakor želim in kakor lahko. V svojem življenju sem na RR že dovolj napisala in nikakor se mi ne zdi, da bi morala nekemu neznancu na čast na/pisati nekaj, kar bi bilo njemu všeč.
Poleg tega pa si me očitno z nekom zamenjal, ker nisem nikjer ozmerjala portala z neumnostjo, kakor praviš. Pa čeprav ta portal (predvsem forum) na trenutke je neumnost.
Meni pa portal ni neumnost in jaz in meni podobni starsi se pac tukaj najdemo, da lahko kako stvar resimo bistveno hitreje.
Glede na hitrost delovanja forumu in glede na količino informacij tukaj, v primerjavi z drugimi mesti, v to močno dvomim.
Aha, ti pa ocitno ena takih, ki bi iskala tukaj malo o varanju, pa malo o locitvah, pa kaj bolj pikantnega...
Vidiš... spet tvoje mnenje. Imaš kakšen poseben razlog, zakaj se ti zdi tako pomembno pisati svoje mnenje o nečem, česar ne poznaš in o nečem, po čemer sploh nisi bil vprašan? Ne izrecno, ne kako drugače? Pomanjkanje komuniciranja v reali, morda?
to je portal o vzgoji in zivljenju z otroci in partnerji.
Ha, ha, ha... daj zresni se, no.
Portal, ki ga isces ti, pa je verjetno bolj na kakih xxx straneh.
Prav žal mi če zate, če misliš, da zame veš, kaj iščem. Ker če bi to dejansko vedel, potem bi ti bilo jasno, da čisto nič ne iščem. Še najmanj pa seksa. Kristus - a pa da med iskanjem tipa za *** naletim na tebi podobnega? Mamma mia, jao li ga meni.