cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko časa jih je treba pokrivat?

clock-img

30.03.2005, 19:50

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Madonca, sem danes radovedna. Imam cel kup vprašanj. Saj bi vse dala v en post, a se ne spomnim vseh naenkrat. Tako da se opravičujem, ker kar naprej sprašujem.:ups::ups::ups:

no, zdaj me zanima, koloko časa je treba bejbija pokrivat s pleničko pri kopanju? Kdaj je lahko že popolnoma gol?

clock-img

30.03.2005, 19:53

clock-img

Anonimen

Takoj ko se ti zdi, da se brez nje enako dobro počuti. Poskusi.

clock-img

30.03.2005, 19:55

clock-img

Tonči

pencil-img

18

Mis smo jo pokrili sdamo ene trikrat. Najbolj da probaš in boš vidla kako se bo počutila.

clock-img

30.03.2005, 19:56

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Jaz ga nikoli nisem dala v pleničko, niti nas niso tega v porodnišnici učili. Vse smo jih kopale brez, za zavijanje v pleničko sem šele na RR izvedela. Nikoli prakticirala, pa je srečen kot ribica v vodi.

clock-img

30.03.2005, 19:59

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Pri nas smo pa šele zdaj 2-krat kopali da je imela normalno plenico. Zdaj nič ne :(( :bravo:. Prej sem imela eno manjšo pa je bilo očitno premalo.

lp Lu

clock-img

30.03.2005, 20:02

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Kako pokrivat a da jo daš s pleničko noter v vodo. Mi smo prkticiral dokler se ni navadla, sem probala a je začela jokat, pa smo spet zavil s pleničko, kasneje pa ni več jokala, mislim da pri 2 mescih:zmeden2:

clock-img

30.03.2005, 20:08

clock-img

iva01

pencil-img

961

ja jst sem se na začetku tud mučla z pleničko, pa nikakor ni šlo, kopanje je bilo končano v dveh minutah ker se je tako hudo jokal, pol pa sem probala brez pleničke pa tako plastično naslonjalo ki je kot nejakšna lupinica za v vodo pa je že prvikrat tako veselo čofotal.sedaj pa ga na ten naslonjalu kopam kar v veliki banji v kopalnici,in res ful uživa.

clock-img

30.03.2005, 20:21

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Mi ga nikoli nismo kopali s planičko:zmeden:

clock-img

30.03.2005, 20:24

clock-img

daisy

pencil-img

437

mi se kopamo brez pleničke šele ta teden. prej sem probala, pa je bila panika.
:duda::modri:

clock-img

30.03.2005, 20:30

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

S pleničko ga je skopala patronažna, ko pa sem ga prvič sama kopala, sem ugotovila, da mi itak tista plenica dela samo napoto (že tako in tako si prvič mal neroden) in sem jo takoj dala proč - Anže se ni nič pritoževal, na plenico pa od takrat niti pomislila nisem več.

LP

clock-img

30.03.2005, 20:55

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi jo še zdaj, pa bo kmalu stara 4 mesece. Ampak jo dam samo v vodo z njo, potem pa takoj proč.

clock-img

31.03.2005, 07:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem