cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko časa kuhate golaž?

clock-img

12.04.2008, 13:27

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

V ekonomu?

clock-img

12.04.2008, 13:33

clock-img

s.k..

pencil-img

13

približno uro in pov se kuha golaž

clock-img

12.04.2008, 13:40

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: s.k..

približno uro in pov se kuha golaž

A v ekonomu? Najbrž misliš navadno, a ne?

clock-img

12.04.2008, 13:47

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image  Jaz ga kuham tud po tri ure... navadno - ne v ekonomu!

clock-img

12.04.2008, 13:56

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Odvisno katero meso uporabim. Drugače pa tam nekje, eno uro-ne v ekonomu.

clock-img

12.04.2008, 14:15

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Jaz ga v ekonomu 20min, ker mam rada, da je meso res mehko, da ga otroc  z veseljem pojejo. ''Peš'' ga pa sploh ne znam 

clock-img

12.04.2008, 14:19

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jaz ga v ekonomu 20min

A tok hitr se v ekonomu skuha, da je meso mehek?? A res al kaj?

clock-img

12.04.2008, 14:23

clock-img

natpia

pencil-img

20

Jaz naredim tudi v ekonomu in meso rata čisto mehko. Najprej pa prepražim čebulo v taistem loncu, potem prepražim meso, nato ga pa še dam pod pritisk. Sigurno je hitreje kot klasično. Tam rabiš eno urco  ali še več.

clock-img

12.04.2008, 15:16

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Prvo prepražiš čebulo, nato meso, nato kuhaš v E.L 15 min.

clock-img

12.04.2008, 15:23

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

No, jaz sem kuhala v ekonomu uro in pol. Meso je sicer precej razpadlo, ampak tako je meni dobro.

clock-img

12.04.2008, 15:48

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

No, jaz sem kuhala v ekonomu uro in pol. Meso je sicer precej razpadlo, ampak tako je meni dobro.

user posted image user posted image user posted image Ja pa pa si malo pretiravala!

clock-img

12.04.2008, 15:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

user posted image user posted image user posted image Ja pa pa si malo pretiravala!

Sej pa ji je bilo dobro ,kaj zavijaš z očmi?

clock-img

12.04.2008, 17:03

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image  Jaz ga kuham tud po tri ure... navadno - ne v ekonomu!

tudi jaz, včasih še dlje, če imam čas, saj samo čebulo dobre pol ure dušim

clock-img

12.04.2008, 18:07

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

golaž se kuha najmanj 3 ure.lepo počasi.pa tolk kot mesa se da čebule-al pa več..v EL je pa men tolk zanč,da ga ne uporabljam..

clock-img

12.04.2008, 19:20

clock-img

Anonimen

Peš kuham eni dve urci na nizkem ognju, lih tolk da brbota. Samo možek skuha tisočkrat boljšega user posted image , pa kuha mogoče urco.

clock-img

12.04.2008, 19:54

clock-img

Čupka

pencil-img

666

V ekonomu sem ga kuhala 20 - 30 minut, samo še zdaleč ne pride tako okusen, kot če se ga skuhaš "peš"user posted image . Tako da ga sedaj raje skuham večer prej in cel večer lepo počasi brbota 2-3 ure in naslednji dan je takoooo okusen in meso mehko, da ga otroci in midva z užitkom pomlatimo.

clock-img

13.04.2008, 10:27

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Si ne predstavljam golaža iz ekonoma. Po moje ni nič kaj dober, ker se ne more pražiti, kot naj bi se.
Jaz ga kuham klasično. Dve uri ali dve in pol pražim meso, nato pa zalijem in začinim in kuham še vsaj pol ure, tako da izpod treh ur ni nikoli kuhan.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

13.04.2008, 23:07

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Si ne predstavljam golaža iz ekonoma. Po moje ni nič kaj dober, ker se ne more pražiti, kot naj bi se.

ja saj najprej sem prepražila čebulo, potem dodala meso in to spet pražila in pražila, šele nato sem dodala vodo in ekonom zaprla.

Saj bi ga kuhala tudi peš, ampak mi tako zelo smrdi potem celo stanovanje, da je groza. Saj je že prej grozno smrdelo, ko sem je tista čebula tenstala. Fuj.

clock-img

14.04.2008, 14:12

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Goveji golaž kuham 2 uri.

clock-img

14.04.2008, 15:09

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Mišni, še vseeno mi ni jasno, kako ti uspe dober golaž v ekonomu. Bistvo golaža je v doooolgem praženju čebule in mesa. Če to počneš, potem ti res smrdi po stanovanju. V kolikor skrajšaš ta postopek in kuhaš naprej pokrito pod pritiskom, pa verjetno ne bo tako dober kot je sicer.

Jaz ga ravno zaradi smradu kuham bolj poredko, ga pa takrat naredim več, da ga zapakiram še za 3x v skrinjo.

clock-img

14.04.2008, 21:27

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

Kako dolgo pa potem pražite čebulo pa meso? Jessy je napisala dve uri do dve uri in pol?
Sicer da še odgovorim na prašanje : 1,5 ure pa ne v ekonom loncu

clock-img

14.04.2008, 21:33

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jaz samo čebulo pražim skoraj dve uri, tko da tudi, če jo bi pražila v ekonom loncu, bi verjetno dolgo kuhala, zato ga rajši kuham v navadni posodi, pa lepo počasi vre. Skupaj ga kuham okoli 4 ure, porabim pa kg mesa in kg čebule.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

14.04.2008, 21:45

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz pražim čebulo in koščke mesa skupaj in samo solim. S praženjem končam, ko se mi čebula in meso toliko popečeta, da se že od tega dobi rjavo barvo. Pustim, da se večkrat prime posode (je treba paziti, da se ne zažge), nato pa prilijem malo vode. To res počnem toliko časa, da postane rjavo, šele potem zalijem in začinim.

clock-img

14.04.2008, 21:48

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Mišni, še vseeno mi ni jasno, kako ti uspe dober golaž v ekonomu. Bistvo golaža je v doooolgem praženju čebule in mesa. Če to počneš, potem ti res smrdi po stanovanju.

Saj nisem rekla, da je bil dober.user posted image

Drugače sem tenstala čebulo in meso ... kaj pa vem ... slabo uro mogoče? Ali pa malo manj.

In kako potem zgostite golaž? Ker jaz sem ga vedno z moko in vodo. Zdaj sem ga pa z naribanim surovim krompirjem, kot piše v knjigi. Ampak ni dobro, preveč vodeno pride.

clock-img

15.04.2008, 01:51

clock-img

karmy

pencil-img

2530

men je enkrat rekla da se toliko časa kuha golaž dokler ni kuhan user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem