cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko so že budni 3 -mesečniki ?

clock-img

01.04.2005, 08:11

clock-img

MARTY

pencil-img

41

Pozdravljene mamice,
koliko so budni 3- mesečniki čez dan, moja Klara bo prihodnji teden stara 3 mes. pa se mi zdi da je že kar veliko budna in sicer zjutraj 2 urice od 8-10 pa potem spi do 13, pa spet dežura do kake 15, pa spanje do 18 pol pa spet dežura do 20 in nato nočno spanje od 20 do 3 zjutraj pa hranjenje potem pa lepo spi do 8 zjutraj. Hraniva se pa čez dan bolj po občutku lakote, tako da imava še vedno od 6 do 7 obrokov.Kako je pa pri vas bilo in je še ?
Marty

clock-img

01.04.2005, 08:19

clock-img

a&m

pencil-img

158

Naš bo v ponedeljek 4 mesece, pa že več kot 1 mesec čez dan skoraj nič ne spi.Samo kadar smo zunaj oz. na sprehodu.Če smo pa doma pa zaspi največ 2 krat za pol urce.Drugače je pa non stop buden.

LP

clock-img

01.04.2005, 08:21

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz bom začela z večerom:

okoli 19.00 kopanje, dojenje in hop v posteljico spat
okoli 3.00 dojenje in takoj naprej drnjohanje
okoli 7.00 previjanje, dojenje, igranje/prepevanje
okoli 8.00 do 8.30 dalje spi
okoli 11.00 se zbudi, dojenje, akcija do večera (igranje, telovadenje, branje, prepevanje in seveda dojenje po želji), vmes parkrat zadrema, vendar le za kake pol urice, tako je tudi na sprehodu.
ob sedmih zvečer že mane očke in je pripravljena na nov začetek;)

Seveda pa so vmes tudi kaka manjša ali večja odstopanja.

clock-img

01.04.2005, 08:21

clock-img

a&m

pencil-img

158

sem pozabla napisat, da ponoči spi od 21-4.30 nato dojenje in zaspi nazaj do 7-8.

lp

clock-img

01.04.2005, 08:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.04.2005, 15:53

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Enako kot MArusa31

clock-img

03.04.2005, 21:01

clock-img

Taj

pencil-img

163

Naš mali :duda:, ki bo 12.4. dopolnil 4 mesece spi čez dan le še kako uro (in kakšno uro v vozičku, če smo zunaj), spat gre najhitreje ob nemogoči 23 uri (ampak prej ni zaspan in ga nikakor ni mogoče prepričati, da je konec veselja:zmeden:), okoli 4.00 je (to traja pri nas 30, 40 min) in zaspi do 7.00 ali 8.00, potem pa spet akcija.Ja, energičen malček:sloncek::sloncek:, ni kaj.Mamica ima precej napolnjen urnik (beri: nič časa za kakšne druge aktivnosti)....

Pozdravčki vsem zaspancem in poskočnim:duda:!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem