writing-img

Komisija-podalj.bolniške/naslov

clock-img

18.10.2007, 13:39

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ok..upam da bom razumljiva. Zdravnica mi je danes oddala papirje za podaljšanje bolniške na komisijo. Na zdr.kartonu je stalni naslov, jaz pa živim na začasnem. Zraven je dala list da sem na začasnem naslovu, ampak mi je rekla da možno da to spregledajo.user posted image
In kaj naj sedaj? Počakam na odločbo komislije? Predvidevam da mi jo bodo poslali na stalni naslov? In kako naj jaz vem da so gospodje zakapirali, da mene tam ne bodo našli, ker se nahajam na začasnem. Če me preverjajo slučajno nočem imeti težav zaradi takega nesporazuma.

Je na odločbi kaka kontaktna št. da to lahko preverim? Še nikoli nisem tega videla in ne vem kako izgleda.

Hvala.user posted image

clock-img

18.10.2007, 13:42

clock-img

sazi

pencil-img

5175

komisija odobritve/zavrnitve pošlje na CSD od koder potem dobiš odločbo
če jim je na CSD-ju jasno, kje te najdejo, potem ni nobenega problema

clock-img

18.10.2007, 13:49

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

če maš začasni naslov prijavljen, te nima bit kaj strah glede prijav oz. kontrol.

clock-img

18.10.2007, 13:56

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Potem pa ni panike.

Hvala.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

18.10.2007, 15:13

clock-img

petrika

pencil-img

66

tudi pri meni je ista situacija. Meni je komisija poslal odločbo na naslov, ki ga imam na zdravstveni izkaznici - začasni naslov!
Če bi te slučajno preverjali, jim pač povej, da živiš na začasnem naslovu. Pa menda ja ne bodo.
Brez panike!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem