writing-img

Končno

clock-img

02.12.2004, 22:59

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Končno smo dobili avtosedež Romer King TS plus.:darilo::darilo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Danes so nam ga dostavili. In sedaj je kot kakšna svetinja na kavču v dnevni sobi. Sploh se ga ne morem nagledat. Jutri pa roma v avto tako, da bo lahko služil svojemu namenu. Komaj čakam.
:bravo::bravo::bravo:

clock-img

03.12.2004, 07:25

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Uau! Še eno vprašanje: midva kupujeva za našo pikico od rojstva dalje lupinco, pa sva navdušena za Romer Safe Plus. Kaj praviš? KAj veš o njej?

clock-img

03.12.2004, 08:18

clock-img

tana 1

pencil-img

103

Romer baby safe plus ima najboljšo oceno na vseh testih. Jest sem ga tud imela pred 6 leti (seveda prejšnji model) in bom tud zdej sigurno kupila takega.Sej bi imela kar tistega, pa sem ga posodila, pa so jim ukradli avto s sedežem vred. V toysu je 134 eur, pri Schmidu pa mal manj. Tud drugega smo imeli Romerja King, zdej imamo pa še zadnjega Kid in smo ful zadovoljni. Ima še oporo za glavo in še zdej spi v njem na dolgih vožnjah .
Ne boš nič zgrešila, če ga kupiš.
Lp vsem:nosecka:

clock-img

03.12.2004, 09:20

clock-img

malika

pencil-img

3199

:bravo::bravo::bravo: Mi smo ga tudi dobili!!! KONČNO po treh tednih. Pa res je lep:bravo:

clock-img

03.12.2004, 17:11

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Super!
Komi čakam, da se kam odpeljemo na testno vožnjo.

clock-img

03.12.2004, 17:25

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Romer je definitivno zakon poglej si teste na AMZS pod opcijo Eurotest.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem