writing-img

Kontracepcijske tabletke in zanositev

clock-img

23.02.2011, 09:24

clock-img

AURSKA

pencil-img

21

Punce, res bi vas prosila za pomoč in mnenja. Šest let sem jemala kontracepcijske tabletke jasminele, sedaj pa sva se s partnerjem odločila še za enega družinskega člana. Koliko časa po prenehanju jemanja tabletk (zadnjo sem pojedla 15.2.2011) laho začnemo delati na bebiciuser posted image , saj so mnenja zelo različna. Nekateri pravijo, da en mesec, nekateri tri mesece. Kakšne pa so lahko posledice, če preitro zanosiš? Vsakege mnenja in izkušnje bom zelo vesela.

clock-img

23.02.2011, 09:30

clock-img

Anonimen

kakšne posledice?Saj kt izginejo iz telesa v parih dneh. na otroku lahko začneta delati kadarkoli

clock-img

23.02.2011, 11:42

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Zanosiš lahko takoj ni nobenih posledic

clock-img

23.02.2011, 12:04

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

jaz sem jih jedla 10 let, polnih, nehala s tabletki in bila čez 14 dni že noseča (no, vedla še nisem, dokler nisem testa delala user posted image )

tamala bo maja stara 3 leta, in ji nič ne fali... mi je pa tako rekla tudi moja G, da lahko takoj začneva

clock-img

23.02.2011, 12:43

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Priporoča se ca. 3 mesece, in sicer zato, ker je mat. sluznica zaradi KT stanjšana in se lahko zgodi, da se zarodek ne more vgnezditi.

clock-img

23.02.2011, 12:51

clock-img

Anonimen

Kopirano iz pušenjakovega foruma:

Priporočila so, da se po prenehanju s KT počaka še 3 mesece, sam pa tega navodila ne razumem oziroma ne vem zakaj bi tako dolgo morali čakati, če se ciklus prične in ovulacija zagotavlja, da je tudi vse ostalo vsaj minimalo primerno za nosečnost. HOrmonov pa itak v telesu ni več že po 3 ali 4 dneh po zadnji tabletki.

clock-img

23.02.2011, 13:47

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Priporoča se ca. 3 mesece, in sicer zato, ker je mat. sluznica zaradi KT stanjšana in se lahko zgodi, da se zarodek ne more vgnezditi.

jaz pa sem slišala, da je največ možnosti ravno prvi mesec, takoj po prenehanju jemanja, zaradi pravega stanja sluznice... vsak ima svojo verzijo.

ampak če citiram svojo G:
veš koliko malo možnosti je, da vama takoj rata? no, pa nama je.

clock-img

24.02.2011, 07:11

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Jaz sem tudi zanosila 1. mesec po prenehanju s KT. Pa sem jih jemala skoraj 15 let, s presledki seveda. Uspelo je v prvem poskusu, kljub temu da imam PCO.
Po jemanju KT se jajčniki zbudijo, zato je večja verjatnost, da zanosiš.
Fantič ima danes 4 leta in je popolnoma zdravuser posted image

< Sporočilo je popravil suzolinka -- 24.2.2011 7:12:46 >

clock-img

28.02.2011, 08:14

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Ja, jz mam tud kolegico, k je zanosila takoj 1. mesec po prenehanju jemanja KT. Eni pravijo, da je težje, drugi, da je lažje ....
Jaz tud še jemljem - mam še za 5 dni, pol pa začneva delat na user posted image . Prvič sem po jemanju čakala  mesece, kao da bo ja vse ok, pol je pa trajalo še 7 mesecev, da sem zanosila.
Zdaj bom pa kar takoj začela delat na tem, nič čakala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem