writing-img

Kopalke

clock-img

01.04.2005, 10:18

clock-img

rubin

pencil-img

130

Ali obstajajo za dojenčke kakšne posebne kopalkice ali so to tiste navadne? Ker če se pokaka v tiste navadne v bazenu ne vem kako kaj držijo.

Hvala

clock-img

01.04.2005, 10:23

clock-img

koala

pencil-img

5539

V dm.ju imajo posebne kopalne hlačke, kako pa je z velikostjo pa ne vem

clock-img

01.04.2005, 10:29

clock-img

Anonimen

Ja imaš prav take kopalke, ki so pralne. V dm jih imajo. Obstajajo pa tudi pleničke za v vodo. Ima tudi dm

clock-img

01.04.2005, 10:35

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj rubin !!
Jst bi mu rajsi kupila plavalne plenicke...so zelo fajn.Imajo jih pa v DM-u in Millerju!
Obstajajo pa neoprenske kopalke in stanejo cca 5000sit!
A greste v toplice mal rito namakat!!??
LP

clock-img

01.04.2005, 10:38

clock-img

rubin

pencil-img

130

se bom res odpravla v DM pa pogledala kaksno je stanje. Ja,Zara gremo mal v Izolo pa se bomo šli še mal v Žusterno namočit.

clock-img

01.04.2005, 10:40

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

o super,fajn se mejte!!!

clock-img

01.04.2005, 14:43

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Jaz sem našemu kupila kopalke v H&M. So na tak način kot boxerice (kratke hlačke) in verjetno težje kaj ven prileze. So pa okoli 1.700 SIT.

clock-img

01.04.2005, 18:03

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mi smo nabavili neporenske kar pomeni, da voda sicer pride notri, ampak potem ostane in ne kroži iz hlačk ven in noter. Tako, da se zadrži telesna temperatura, kar je pri dojenčkih pomembno. Voda je v bazenih običajno hladnejša od tiste, ki jo imamo doma pri kopanju, zaradi bakterij ki bi se lahko razvile oz. če je toplejša od 32 pomeni, da je večja vsebnost klora, kar pa za dojenčke tudi ni vredu. Tako se splača kupiti neoprenske kopalke, ki so malo daljše, kot hlačke in držijo otrokovo temperaturo in tako se otrok ne ohlaja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem