writing-img

Kopalna kapa

clock-img

06.10.2008, 09:12

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Kje bi dobila otroško kopalno kapo, ki zaščiti ušesa?

clock-img

06.10.2008, 09:13

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Intersport, Hervis, kakšna druga športna trgovina?

clock-img

06.10.2008, 09:20

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Se ne zafrkavam, ne vem, zakaj se pa to rabi? Msilim, čemu je namen?

clock-img

06.10.2008, 09:28

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Mogoče bi kar v Atlantisovi trgovini vprašala.Za zaščito ušes so najboljši silikonski vložki.
Volga, nekateri otroci si tudi ne smejo močit ušes.To so zdr. navodila in ne kaprice pobesnelih mamic.

clock-img

06.10.2008, 09:30

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Volga, nekateri otroci si tudi ne smejo močit ušes.To so zdr. navodila in ne kaprice pobesnelih mamic.

Aha, no, hvala, ker tega pač nisem vedela. In zaradi katerih stvari si ne smejo močit ušes? Mislim, katerih bolezni ali kaj?

clock-img

06.10.2008, 09:34

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ja težav z ušesi in boleznimi povezanimi z ušesi, ter njihovimi posledicami, kot je npr. ruptura bobniča.Nekateri imajo vstavljene cevčice in voda ne sme priti v ušeska.
Skratka z ušeski so lahko velike težave.

clock-img

06.10.2008, 09:37

clock-img

nena m

pencil-img

286

Kolegica je iskala kapo za hčerko (je imela takoj hudo vnetje, če si je zmočila ušesa), pa je potem dobila res dobro kapo v Tivoliju v trgovini pri bazenu.

clock-img

06.10.2008, 09:40

clock-img

nena m

pencil-img

286

Drugače pa ima zdaj moj prvošolček plavalni tečaj  in je bilo na sestanku rečeno, naj bi vse punčke, ki imajo daljše lase, obvezno imele plavalno kapo

clock-img

06.10.2008, 10:00

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Aha, no, hvala, ker tega pač nisem vedela. In zaradi katerih stvari si ne smejo močit ušes? Mislim, katerih bolezni ali kaj?

Volga, si izvedela, kar si želelauser posted image ?

clock-img

06.10.2008, 10:01

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: nena m

Kolegica je iskala kapo za hčerko (je imela takoj hudo vnetje, če si je zmočila ušesa), pa je potem dobila res dobro kapo v Tivoliju v trgovini pri bazenu.

Potem je najbolje, da grem kar v Tivoli. Hvala vam za informacije.user posted image

clock-img

06.10.2008, 10:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Volga, si izvedela, kar si želelauser posted image ?

ja,v  grobem sem, saj v potankosti me pa ne zanima tako močno. Hvala.

AJa, kje pa kapo dobit, pa ne vem. user posted image

clock-img

06.10.2008, 10:08

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

jaz sem jo ravno v soboto kupila v tomas sportu, 3 evre. hči začne drug teden hoditi na pavanje ima dolge lase ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem