writing-img

Kopalne pleničke-HELP

clock-img

28.06.2005, 22:14

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Živjo!

Pomagajte mi! Kje bi dobila pleničke, ki ne zadržijo samo blata, ampak tudi urin. Sem že razmišljala, da bi pod te plavalne pleničke dala pampersko, a je verjetno takoj mokra. A sploh obstajajo taksne pleničke?
Hvala in čimlažje prenšanje te sparine in vročine za vas in vaše :duda:

clock-img

28.06.2005, 23:41

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Nobene plavalne pleničke ne zadržijo urina, vsaj jaz takih nisem videla. Sicer ti jih pa lahko jaz podarim en paket, ker jih na morju nismo rabili.
lp

clock-img

29.06.2005, 06:30

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Annny hvala, jaz navadne plavalne pleničke imam, a me je prestrašila ena kolegica, ki je rekla, da v nekaterih termah imajo v vodi neko snov, ki spusti za clovekom, ki se polula barvno sled. Vem da sem naivna, a sem razmisljala, da če je to sličajno res, potem bo za mojim pikecom skoz tekla barva!HA
Hvala ti!

Ula:)

clock-img

29.06.2005, 07:33

clock-img

Anonimen

ja sevda. tako barvo majo mogoč kje v tujini pr ns pa ne. pa tut če bi se tamau polulov tiste pol deci ne bo nobenga umrl. je itak tolk klora v bazenih da vse koj razžre. brez panike!

lp, lara

clock-img

29.06.2005, 09:48

clock-img

manu

pencil-img

28

Ko smo bili z Matejem v Čatežu smo uporabljali pampers plavalne pleničke in so se dobro odnesle. Če jih ni pokakal smo jih oprali in posušili ter jih uporabili še enkrat.
Veliko užitkov v plavanju v bazenu ali morju . :morje::love:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem