writing-img

Kopanje in plavanje

clock-img

28.12.2012, 22:25

clock-img

tijati

pencil-img

101

sem v 25 tednu ali lahko,da imam tampon plavam v bazenu?
eni pravjo DA, eni NE???

vaše izkušnje

hvala

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 29.12.2012 22:13:04 >

clock-img

28.12.2012, 23:02

clock-img

ursonok

pencil-img

1354

Jaz sem tretjič noseča, v tej in prejšnji nosečnosti plavam in sem plavala od začetka (pa skoraj do 38. tedna), vsak drug dan, v olimpijskem bazenu, okoli 50-60 minut. Seveda NE uporabljam tampona - ga nimaš za kaj. V olimpijskem bazenu je milijonkrat manj bakterij kot recimo na tvojih spodnjih hlačkah. Vnetja zaradi plavanja v bazenu ne boš dobila - sploh če se boš takoj, ko boš šla iz vode, preobleka v suha oblačila.

Čim več hitrih zamahov in drugih vodnih užitkov! user posted image

clock-img

29.12.2012, 05:05

clock-img

shuibingyue

pencil-img

5

7-v -1 v sili piščalka preživetje iit , kompas, termometer + + gorilnika itd ( vojaški stil) , dobra za dejavnosti na prostem , kot so pohodništvo , kampiranje, ali splošne potovanja, itd,Zdaj je cena le #3.80 : http://k3k.cn/gzD6Yw

clock-img

29.12.2012, 06:00

clock-img

shuibingyue

pencil-img

5

7-v -1 v sili piščalka preživetje kit , kompas, termometer + + gorilnika itd ( vojaški stil) , dobra za dejavnosti na prostem , kot so pohodništvo , kampiranje, ali splošne potovanja, itd.Če vam je všeč na prostem dejavnost, ne zamudite te priložnosti lepo !!Zdaj je cena le $3,80 !! http://k3k.cn/gzD6Yw

clock-img

29.12.2012, 12:34

clock-img

Powerpuff

pencil-img

48

Jst tud plavam v vsaki nosečnosti brez kakih tamponov po nasvetu svojega G. Lepo se pol stuširaš pa preobečeš takoj v suhe kopalke ko si iz vode. Grem pa plavat v kak plavalni bazen, ne v kake toplice.

clock-img

29.12.2012, 13:25

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Seveda je pomembna čistoča vode.
V kakšne Čateške se iti namakat ni ravno priporočljivo. Tampon za v bazen pa vseeno lahko uporabiš. Saj ni tako drago.
Poznam eno, ki je v toplicah, kjer je bila gužva in vse prescano, staknila bakterijo in je pristala v bolnišnici, ker je bil otrok ogrožen. Sicer se je vse končalo srečno, vendar je vseeno dobro, da upoštevaš varnostne ukrepe, da ne fašeš vnetja. Spreoblačenje in tuširanje sta ključna...

Pa kakšni jakuziji in masažni mehurčki tudi odpadejo, ker lahko sprožijo porod.

clock-img

29.12.2012, 13:48

clock-img

Anonimen

clock-img

29.12.2012, 13:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Seveda je pomembna čistoča vode.
V kakšne Čateške se iti namakat ni ravno priporočljivo. Tampon za v bazen pa vseeno lahko uporabiš. Saj ni tako drago.
Poznam eno, ki je v toplicah, kjer je bila gužva in vse prescano, staknila bakterijo in je pristala v bolnišnici, ker je bil otrok ogrožen. Sicer se je vse končalo srečno, vendar je vseeno dobro, da upoštevaš varnostne ukrepe, da ne fašeš vnetja. Spreoblačenje in tuširanje sta ključna...

Pa kakšni jakuziji in masažni mehurčki tudi odpadejo, ker lahko sprožijo porod. od kje tebi to ? user posted image

clock-img

29.12.2012, 15:03

clock-img

Michelle12

pencil-img

359

Seveda, plavanje je zelo priporočljivo v nosečnosti.
Tamponov pa ne rabiš.

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem