writing-img

Kot da ni nič!

clock-img

11.09.2007, 13:11

clock-img

U_SURDI

pencil-img

133

čAO MLADE MAMICE!
Naj me katera potolaži. Test mi je 01.09. pokzal ++ in od takrat pa do danes niam popolnoma nobenih znakov da sem noseča,seveda sem naredila po tistem še 3 teste in vsi so ++, tako da mi resnično ni jasno kako to. Prsi me bolijo ampak zelo zelo malo, tudi večje nimam ne vem kaj, tako da sploh nimam občutka da sem noseča. Pregled imam šele prihodnji teden.Če ima katera pdobene teževe naj sporoči,da se ne bom sekirala in da je to pač normalno.
lp

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 12.9.2007 7:09:16 >

clock-img

11.09.2007, 13:13

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
pri meni je bilo isto!!
V vseh treh nosečnostih.
Še sedaj se počutim nenosečo (no, mogoče me malo dol tišči), pa sem noseča že 32t!!
Srečno!!

clock-img

11.09.2007, 13:14

clock-img

Anonimen

ups, kaj so to težave...bodi vesela, da je spremljvalnih nosečniških "težav" čim manj in uživaj ob misli, kako tvoja pikica že lepo napreduje...

clock-img

11.09.2007, 13:14

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Si pač med srečnicami, ki nimajo zoprnih znakov user posted image . Tudi jaz sem bila med njimi user posted image .
Čestitam za user posted image !

clock-img

11.09.2007, 13:16

clock-img

sani1

pencil-img

1382

Bodi vesela.
Sicer se pa  meni tudi v prvem mesecu ni zdelo, da sem noseča, ker nisem imala nobenih težav, pa so prišle in verjemi, da bi zamenjala z tisto, ki jih nima....
Lep dan in lepo nosečnost ti želim!!!

clock-img

11.09.2007, 13:23

clock-img

U_SURDI

pencil-img

133

Ma ja sej sem vesela,samo v prvo sem noseča in nič ne čutim. Ke rvse ki jih poznam bruhajo pa vse, jaz pa- SAJ TO JE SUPER, ampak nič!!!Počutim se enkratno.
Hvala vam.

clock-img

11.09.2007, 13:24

clock-img

ella79

pencil-img

4871

Super in user posted image user posted image user posted image za user posted image .
Jaz sem sedaj v 20. tednu, pa se počutim tako kot pred 50. tedni. user posted image user posted image Od prvega dne polna energije, nič slabosti... edina razlika - mal je trebušček zrastu.user posted image Ti samo uživaj in čim manj kompliciraj. user posted image

clock-img

11.09.2007, 13:26

clock-img

dadica

pencil-img

556

Vse še pride, mogoče,jaz prvi mesec sploh nisem prav vedela da sem noseča razen testa, nato pa so čez noč prišle takšne slabosti, bruhanje in podobne zadeve  da sem skoraj 1,5 meseca preležala.Zadnjih 14 dni spet malo funcioniram,. Tako da si ne želi nekakšnih pretiranih znakov, ene jih imamjo ene ne. Aja, prvič spol nisem vedla da sem noseča dokler nisem šla rodit!user posted image user posted image user posted image user posted image

lp dadica

clock-img

11.09.2007, 13:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.09.2007, 13:57

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Poznam to. Tudi jst nimam še zdaj nobenih znakov nosečnosti, samo joške me bolijo. Mamo v familji to, nič slabostiuser posted image
Vse lepo ti želimuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

11.09.2007, 14:03

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Blagor tebi!

clock-img

11.09.2007, 15:42

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je prvič postalo slabo nekje v 8t.

clock-img

11.09.2007, 16:13

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ne kliči hudiča, saj verjamem da te skrbi, samo naženi stran slabe misli in uživaj v družbi z tvojo pikico.
Jaz sicer brzhala nisem, mi je pa bilo takooooo slabo, daa sem bila čisto povožena.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

11.09.2007, 16:52

clock-img

itata

pencil-img

2382

zdej ne vem a te bo to potolažilo al ne, ampak pri meni se isto tkole ni "nič dogajalo" razen bolečih prsi tja do 17. tedna, ko mi je začel (pa še to malo) trebuh rast. ostalih znakov pa nisem imela sploh niti enegauser posted image

www.pravni-nasvet.si

clock-img

11.09.2007, 17:10

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

srečka..sej na začetku morda res ni težav, je od vseke posameznice odvisno. Najbolj mi  je štosno to, da v vseh filmih kažejo to na tak način, da vsaka ženska zjutraj prvo šiba bruhat na wc, pol gre delat test, ki ji seveda pokaže +user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

11.09.2007, 17:32

clock-img

Sunny Morning

pencil-img

2626

Mogoče si gledala preveč filmov in si pod vplivom, da moraš takoj, ko si noseča bruhat (vsaj v filmih je tako, pa v resnici sploh ni tako).user posted image
Ne pričakuj "težav" na silo, ker bodo ali pa tudi ne. Čisto odvisno od vsake ženske posebaj. Meni tudi do 8t ni bilo nič slabo, sploh ne bi vedela, da sem noseča, če ne bi ostala brez M.
Uživaj v nosečnosti in se ne obremenjuj, ker tudi dve nosečnosti nista enaki.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

clock-img

11.09.2007, 19:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.09.2007, 20:02

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem