writing-img

Krči in otrdevanje trebuha

clock-img

21.02.2013, 22:37

clock-img

Monstera

pencil-img

437

Zdravo punce,
sem v 33. tednu s krči in otrdevanjem trebuha. Pijem magnezij vsak dan in jemlem buscopan, kadar je nujno. Trebuh mi otrdi v drugi polovici dneva, ne glede na to ali počivam ali ne. Krče imam pa recimo na tri dni.
Imam zelo aktiven urnik in še 14 mesečnika :D Težko imam čas za počitek ampak se trudim.
Povejte malo, kako ste se same s tem soočala in ali se je kateri zgodilo, da je zaradi tega rodila prehitro? Tega se namreč zelo bojim.

< Sporočilo je popravil Monstera -- 21.2.2013 22:38:41 >

clock-img

21.02.2013, 22:57

clock-img

Doll

pencil-img

1726

IZVIRNO SPOROČILO: Monstera

Zdravo punce,
sem v 33. tednu s krči in otrdevanjem trebuha. Pijem magnezij vsak dan in jemlem buscopan, kadar je nujno. Trebuh mi otrdi v drugi polovici dneva, ne glede na to ali počivam ali ne. Krče imam pa recimo na tri dni.
Imam zelo aktiven urnik in še 14 mesečnika :D Težko imam čas za počitek ampak se trudim.
Povejte malo, kako ste se same s tem soočala in ali se je kateri zgodilo, da je zaradi tega rodila prehitro? Tega se namreč zelo bojim.

V lekarni dobiš buscopan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem