cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krči v nogah

clock-img

30.05.2005, 11:03

clock-img

LONA13

pencil-img

776

Pozdravljene :nosecka:!

Zanima me kako si lajšate krči v mečih!
Jest vsako noč skačem :sloncek:kot nora od bolečin,:(:((

:nosecka:Polona 34t

clock-img

30.05.2005, 11:04

clock-img

Čičica

pencil-img

46

Pijem Donat in magnezijeve šumeče tablete. Meni je vsekakor pomagalo. Poskusi!

clock-img

30.05.2005, 11:06

clock-img

Anonimen

Poskusi magnezij in kalcij!
Meni je pomagalo!:)

clock-img

30.05.2005, 11:07

clock-img

muc muc

pencil-img

60

Pozdravljena!

Pojdi v lekarno in si kupi tablete Magnesol, povej da za proti krcem, stanejo pa okoli 1.000 SIT, pijes pa eno na dan.

L.P.

clock-img

30.05.2005, 11:13

clock-img

lavra

pencil-img

22

Pozdravljena!

Jaz imam krčne žile že nekje okoli 5 let. Stara sem 25let.
Sicer niso ful močne, ampak toliko da so, in se tudi vidijo:(.(to imam po dedku). Krči so me grabli, če sem npr. dolgo časa sedela, oz. stala. Ko sem ugotovila, da je bolje če se gibljem, sem vsake toliko naredila kak počep, zdaj pa delam vaje za noge:). Če delaš take, da moraš mišice močno napet, toliko bolje8).
Sem v 18 tednu in najbolj me je strah krčnih žil. Da mi bodo izstople:(. Zadnjih 14 dni pijem vsako jutro na tešče 1 dcl donata. Ti povem, da mi pomaga:). Notri je magnezij, ki skrbi, da krči in krčne žile izginejo. Nimam več težkih nog ponoči, tudi kčne žile me ne bolijo.:bravo:

Upam da sem ti kaj pomagala.:)

LP Lavra

clock-img

30.05.2005, 11:14

clock-img

Barbela

pencil-img

239

Ojla!

Meni zelo pomaga tale vaja (ki jo bom prepisala iz knjige Izziv poroda).

''Sedite z zravnanim hrbtom, noge iztegnite predse. Z rokami se za hrbtom uprite na tla. Izmenoma iztegujte in krčite stopala. Bodite pozorni zlasti na to, da boste potiskali pete močno, a vendar nežno čim dlje od telesa. Ta vaja vam pomaga preprečevati krče v predelu meč.''

Upam, da ti bo kaj v pomoč, ker meni je res. :sloncek:

clock-img

30.05.2005, 11:20

clock-img

LONA13

pencil-img

776

Ful Vam hvala za odgovore,
sam jest sem že imuna na magmezij, ker sem imela tako pomanjkanje da sem bila v bolnici 2 dni in sedaj že več kot 2 meseca pijem tri magnesole na dan. Si sploh ne upam pomislt kolk bi šele bolel če ga ne bi!

Bomo poskusil s telovadbo:sloncek:
pa drugače kako prenašate vročino!!!

clock-img

30.05.2005, 11:27

clock-img

Anonimen

Živijo!
Meni zelo pomaga kostanjeva krema Herbion, gel pravzaprav. Preden grem spat, si namažem nogi in je super hladen občutek.
Morda bo pomagalo tudi tebi.

Lep pozdrav,
Simona

clock-img

30.05.2005, 14:48

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Uf, pred enim letom sem bila jaz na istem. Meni ni nič pomagalo:(, sem si pa lajšala bolečine z masažo nog (hvala mojemu:love:)-sem imela eno aventovo kremo, pa v tisti masažni aparat za noge sem si namakala noge pred spanjem, mi je pa ginekolog priporočal dolg sprehod pred spanjem, kar sem tudi izvajala, vendar mi kaj sile ni pomagalo, no. Pomagalo je edino, da sem avgusta rodila;)-kar naenkrat ni bilo več bolečin:bravo:. Srečno:sloncek:!

clock-img

30.05.2005, 20:13

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz tudi pijem donat 1/2 l na dan.

Sicer pa so mene po krčih še nekaj dni bolele noge, pa mi je sodelavka povedala, da takoj, ko te zagrabi krč se moraš vstati in povem ti, da meni full pomaga. Poskusi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem