writing-img

Krema Melem od Vasića

clock-img

02.01.2015, 20:08

clock-img

Micy

pencil-img

726

Pozdravljene punce,

Najprej naj vam zaželim vse lepo v letu 2015. Včasih sem bila na RR veliko bolj aktivna. Zaradi pomanjkanja časa in pri dveh otrocih, službi innnnnn blblblalala, sem malo vmes pozabila na RR user posted image .

Potrebovala bi vašo pomoč. Namreč, nujno bi rabila eno kremo Melem iz srbije - Beograda. Če je katera trenutno dol ali pa ima kakšne veze, da bi to kremo lahko dobila, če jo je sploh še možno dobiti.

Kremo sem že imela 3 leta nazaj in bi jo spet potrebovala. Sin ima hud AD, v zadnjem mesecu je res bogi. Mažem ga z Locoidonom, Protopicom, Fucidinom,... navadno hladilno, skratka res bi prosila, če je kje kakšna, ki bi mi lahko to kremo nekak izbrskala, ker to da reveža mažem z različnimi kortikosterodi mi gre počasi na živce,....

Ja in o testih vem vse, tako da prosim brez kakega žaljenja in neumesnih komentarjev.

Hvala in lep pozdravček

Micyuser posted image

clock-img

02.01.2015, 21:00

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

a v Melemu od Vasiča pa ni kortikosteroidov?

clock-img

02.01.2015, 21:33

clock-img

JozicaH

pencil-img

170

Ne razumem to, kako veš vse o testih, po drugi strani pa pišeš, da ga nočeš mazat več s kortikosteroidi... Ne gre skupaj, saj so bili rezultati analiz več kot očitni.

Pa srečno pri zdravljenju AD!

clock-img

02.01.2015, 21:37

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Micy

Ja in o testih vem vse, tako da prosim brez kakega žaljenja in neumesnih komentarjev.

ups, to sem pa čisto spregledala user posted image sori
Baje je neka fb skupina, ki se ukvarja s tem, nabava, testi ipd

clock-img

05.01.2015, 00:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem