writing-img

Krema za sončenje

clock-img

10.08.2010, 20:25

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Jutri moram kupiti kremo za sončenje. Katero priporočate za otroka stara 2 in 5 let. Hvala.

clock-img

10.08.2010, 20:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.08.2010, 20:45

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Bubchen SPF30 je zasedla drugo mesto po kakovosti na julijskem testu ZPS. Zelo je pohvaljena, ima res dobre ocene.

clock-img

10.08.2010, 22:35

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Bubchen SPF30 je zasedla drugo mesto po kakovosti na julijskem testu ZPS. Zelo je pohvaljena, ima res dobre ocene.

Katero je pa bilo prvo?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

10.08.2010, 22:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Jutri moram kupiti kremo za sončenje. Katero priporočate za otroka stara 2 in 5 let. Hvala.

Iz Lidla. Men je res zelo zelo dobra. Gosta in se lepo vpije. Pa tud na nekih testih je bla najboljša  se men zdi.

clock-img

10.08.2010, 22:38

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

V strica googla vtipkaj test sončnih krem,pa boš ugotovila.ne bi leneuser posted image

clock-img

10.08.2010, 22:39

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

V strica googla vtipkaj test sončnih krem,pa boš ugotovila.ne bi leneuser posted image

če je pa lažje vprašat kot iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

10.08.2010, 22:41

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Ne,ne ti ne povemuser posted image user posted image

clock-img

10.08.2010, 22:43

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Ne,ne ti ne povemuser posted image user posted image

ti hudobnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

clock-img

11.08.2010, 10:30

clock-img

salcka

pencil-img

249

prva je bila laroche posay... tako nekako...
je super krema, edina slabost je ta, da će pride otroku v oči, ma oko celo rdeče... tudi na deklaraciji piše, da ne sme priti v oči. in kako otroka priprečati, da naj si ne gre z rokicami v oči???
drugače pa je super krema iz DM-a. sun dance. v bistvu so vse DM-ove kreme super. po testih.
tudi jaz sem brala test krem za sončenje in moram povedati, da sem kasneje šča prebrat še nemške teste (Stiftung Warentest) in da so tam kreme, ki so pri nas dobre, pri njih zelo slabo ocenjene.
DM-ova je dobra izbira. tudi jaz grem po njo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem