writing-img

Kremica za obraz

clock-img

15.09.2004, 22:30

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Opazila sem, da ima moja lubika take drobčkene pikice, pa malo tako "usnjasto" (upam, da sem se dobro izrazila) kožico po obrazku.

Po nasvetu ji obrazek umijem s prekuhano vodo zjutraj in zvečer, pa še vmes, če je treba. Kupila sem že dve kremi od Bubchna, ognjičevo za obraz in kozmetično, pa se mi zdi, da sta obe nekam mastni in dobi še več mozoljčkov. Da pa ne bom pokupila cele drogerije, vas sprašujem, kake mate kaj ve izkušnje s kremicami.

Hvala in lp:zajcek:!

clock-img

15.09.2004, 22:38

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Mi se že ves čas mažemo s Penaten kremo po kopanju in ima zelo mehko kožo. Je pa res, da imajo otroci zelo različno kožo. Pozimi pa jo bom mazala s hladilnim mazilom.

LP

clock-img

15.09.2004, 23:03

clock-img

m0jc4

pencil-img

41

Pozdravček,
meni je pediatrinja rekla ne prevec mocit in pustit nekaj dni pri miru. Pa so pikice zginile.
Ceprav sem ji kake "flekece" namazala kar s kremico za vneto ritko in je tudi pomagalo. Seveda pa ne moreš te kremice napackat po celem obrazu.

Upam, da se bosta kmalu znebili nadlogice.

Mojca :miska:

clock-img

16.09.2004, 07:30

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi se pridno mazemo s penatenovo kremo za obraz...pa je koza mehka in svilnata...tudi pikice ni blo nobene..

papa,teja

clock-img

16.09.2004, 10:13

clock-img

tesa

pencil-img

676

Naš je imel iste probleme. Meni pa je pediatrinja napisala eno kremco, ki so mi jo potem zmešali v lekarni in je super pomagala.:bravo:
Prej pa sem tudi probavala z raznimi kupljenimi
pa ni nič pomagalo.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem