writing-img

Križ boliiiiiiiii

clock-img

19.02.2005, 16:59

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Mene je danes že 4. odkar sem rodila uščipnilo v križu. Očitno me 1x mesečno. To takooooo boli, da ne vem več kaj naj. Do sedaj sem kar malo potrpela, pa je blo. Danes me pa tako boli, da bi najraje vzela kakšen tablet. Problem? Polno dojim. Kaj ve delate, če vas boli? Če sploh katero.

clock-img

19.02.2005, 17:02

clock-img

total

pencil-img

4453

Joj boga,zdaj s tem nimam problemov,me je pa bolelo ko sem bila noseča.Težko boš kaj vzela ker dojiš,mogoče kak lekadol za bolečine:zmeden:Upam,da ti bo kmalu bolje,vem kak to boli.

Lp Total:rozica:

clock-img

19.02.2005, 17:19

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Ja ker dojiš je res hudo ker ne moreš vzeti vsakega tableta:zmeden2:
upam da bo minilo..

clock-img

19.02.2005, 18:49

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

ma mene tut vse boli od poroda, no mogoče je zdej že mal bolš, sam se mi zdi, da sm vsa narobe od takrat. Pa tut dojim, da me še od teh mojih čudnih poz dojenja še bolj krivinči :). Sej bo bolš. Sej vem, da ti nism nč pomagala, sam vsaj veš, da je šeena podobna...:)

clock-img

19.02.2005, 22:18

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

JAz vzamem 2 Lekadola, če je res hudo. Drugače pa pokliči zdravnico, kaj lahko vzameš.
Meni je za migreno tudi napisala tablete. Tudi jaz dojim, kar dosti(kosilo in malica ne)pa iam 10 mesecev Marija.

clock-img

20.02.2005, 12:03

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Sem bila pri zdravnici, pa mi je rekla naj vzamem 2 lekadola. Upam da bo pomagalo. A je vseeno kdaj vzamem? Pred dojenjem, po dojenju? Dojim pa 7x na dan, tako da bo najbrž vseeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem