writing-img

Kri v blatu

clock-img

31.03.2012, 14:59

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Pri našem 4 letniku sem opazila svežo kri na blatu, je je bilo kar nekaj. "Klobasa" (če se lahko tako izrazim) je bila zelo dolga in široka, vendar ni nič stokal, da bi ga bolelo, ko je kakal. Glede na to, da je sveža kri gre najbrž za kakšno žilico, ali hemeroide? Kaj mislite, imate s tem kakšne izkušnje? Bi morala k zdravniku?

clock-img

31.03.2012, 21:12

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Pri nas je bila to intoleranca na kravje mleko in izdelke iz KM. Je pa izvenelo v treh tednih. Je pa imel dobro leto.

clock-img

02.04.2012, 11:01

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Pri našem 4 letniku sem opazila svežo kri na blatu, je je bilo kar nekaj. "Klobasa" (če se lahko tako izrazim) je bila zelo dolga in široka, vendar ni nič stokal, da bi ga bolelo, ko je kakal. Glede na to, da je sveža kri gre najbrž za kakšno žilico, ali hemeroide? Kaj mislite, imate s tem kakšne izkušnje? Bi morala k zdravniku?

Vprašaj za nasvet pediatrinjo Tino Božičnik, ti bo hitro odgovorila. Najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/tina-bozicnik_42

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

03.04.2012, 10:59

clock-img

Sonček in poletje

pencil-img

342

Vsak P bo posumil na hemeroide, počeno žilico ali alergijo na kravje mleko, tako kot si že sama ugotovila.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

clock-img

03.04.2012, 13:20

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Sem bila pri P, ker ima vodene koze in sem seveda vprašala, pa je rekla, da je zgleda kakšna žilica, če se ponovi naj pridemo nazaj. Ni naredila bog deal iz tega.

clock-img

03.04.2012, 15:47

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Lahko da je res bila kaka žilica kje,ker je bila sveža kri.Bodi pa pozorna,če bo blato temnejše barve,skoraj črno,kar pa nakazuje krvavitev višje v prebavilih.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem