writing-img

Kriljenje z rokami

clock-img

06.07.2005, 14:32

clock-img

Barči

pencil-img

6

Zanima me, če je katera opazila med spanjem svojega otroka, da neprestano krili z rokami. Moja punčka je sicer stara 6 tednov, med spanjem z rokami maha in se tudi večkrat zajoka. Ali ima katera podobne izkušnje?

LP,
Barči

clock-img

06.07.2005, 14:43

clock-img

Anonimen

Ja, to delajo majhni otroci. Zato sem jaz mojega v eno bombažno dekico povila, tako raztegljivo in sem mu rokice zavila ob telo. Po domače, malo bolj zabašeš tisto dekico, da ne more kriliti z rokami in ustrašiti samega sebe. Drugače je v eni knjigi tudi prikazano, kako se strokovno to naredi, ampak če po svoje narediš približno tako, bo čisto v redu.

clock-img

06.07.2005, 14:48

clock-img

Barči

pencil-img

6

Eno težavo imam, Neja najraje spi na trebuščku, ker lahko prosto obrača glavico. Če jo postavim na bok, se hitro obrne na hrbet, ker ni čisto nič pri miru. Ker pa še rada poliva hrano, me je zelo strah, da bi se obrnila na hrbet.

clock-img

06.07.2005, 14:54

clock-img

Anonimen

kaj pa če bruhne in obleži v lastnem bruhu in se zduši? mene bi blo to bl strah k p ače leži na hrbtu pa ma postran glavo pa bruhne

lp, lara

clock-img

06.07.2005, 14:59

clock-img

Barči

pencil-img

6

Če leži na trebuhu in bruha, vedno glavico obrne stran ali spleza nižje, takoj pa tudi zajoka. Danes pa je ležala na boku in v spanju nekaj jamrala, kar počne zelo pogosto. Ko sem prišla do postelje je imela pobruhan cel obrazek in ležala na hrbtu. Res sem se ustrašila.

clock-img

06.07.2005, 21:18

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Barči, po novih doktrinah naj bi dojenček (vsaj novorojenček)ležal na boku ravno zaradi tega, ker je tako še najmanj možnosti za zadušitev z izbruhanim. Mi smo Luki za hrbet podložili zvito dekico, tako da se ni mogel nazaj zvrniti. Na boku je spal nekje do 4 meseca, potem pa zvita dekica ni pomagala več.

A ja, naš je tudi včasih zakrilil z rokami v spanju. Sedaj tega ne počne več. Očitno mine samo od sebe.

Lp, Boni

clock-img

06.07.2005, 21:18

clock-img

Lauri mauri

pencil-img

129

Lahko bi ji postavila zavito pleničko ali dekco ob hrbet, da se ne bi obračala

clock-img

06.07.2005, 21:19

clock-img

Lauri mauri

pencil-img

129

Midve z Boni sva pa časovno usklajene :)-;)

clock-img

06.07.2005, 21:20

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Pa še enako misliva:)

clock-img

06.07.2005, 21:24

clock-img

Lauri mauri

pencil-img

129

naši pa tudi ne pomaga več. Se tako zvija in obrne, da jo začne žvečiti :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem