writing-img

Krstna obleka

clock-img

30.05.2008, 16:46

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Za našega user posted image  bomo imeli lrst. Trenutno mu odgovarja št 80 (1 leto), zato ne dobim kakšnega belega kompleta. Gledala sem  v BC, pa imajo hlače pisane, pa majčko zraven, kar luštno. Všeč mi je bil tudi podoben komplet v C&A, seveda mnogo cenejši. Potem sem se spomnila, da poznam šiviljo, ki šiva športne stvari; npr hlače bombažne elasten, pa jopico,  zraven bi oblekla s kratkimi rokavi bel body. Ker bi to zgledalo bolj športno, (lahko bi bilo v belem ali bež) me zanima, kakšno je kaj vaše mnenje? Sem pa pristaš tega, da se mi zdi škoda denarja za kakšen drag komplet, katerega ne bo potem nosil. LP

clock-img

30.05.2008, 18:39

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Lepo je, če je otročiček v belem, ampak ni nujno. Itak ga potem pokriješ s prtom ("krstnim oblačilom"), tko da nima veze. Izberi kaj takega, da bo lahko tudi tako nosil.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

30.05.2008, 19:20

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ni nujno,d a je otrok v belem, kupi , kar ti je všeč

clock-img

02.06.2008, 21:32

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

moj nečak je imel hlače in jopčko v modro belem vzorcu, pa to kar močna modra. oblečeš lahko kakršno koli barvo, samo, da ti je všeč, pa da lahko še kasneje oblačiš. mača je čisto slučajno bila v belem, ker drudega primernega plaščka (pozimi) nisem našla.

clock-img

26.10.2008, 20:12

clock-img

smolej

pencil-img

10

Živjo mi imamo 9 novembra krst naše pol letne Katje in me zanima če katera ve kje bi dobila belo bundico ima namreč belo oblekico user posted image

17.2.2006 ob 5.49 je na svet prijokala 52 velika in 2700g težka Hana!7.5.2008 ob 12.10 se je Hani pridružila sestrica Katja 52 velika in težka 3170g

clock-img

28.10.2008, 15:32

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Mi imamo tudi 9. nov. krst user posted image . Je pa mama kupila v Gorici (Italija) eno lepo jopico, ki je vatirana (nekaj podobnega). Sem pa drugače gledala pri Quelle in imajo en lep plašček, pa bi ga dobila šele čez en mesec, če bi ga naročila.
Kje bi pri nas kaj dobila ne vem rečt. V BC imajo marsikaj, le da je precej drago user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem