writing-img

Krvav izcedek

clock-img

07.04.2005, 16:52

clock-img

ava

pencil-img

15

Punce, kaj menite, ali je krvav (bolj roza) izcedek znak, da se tudi moje dete pripravlja priti na svet ali je zgolj posledica današnjega vaginalnega pregleda? Sem v 38 tednu in tri dni.

Hvala za odgovore, vsem čakajočim sotrpinkam pa čimveč sreče in naj bo čim prej.....

clock-img

07.04.2005, 16:57

clock-img

Anonimen

Absolutno posledica vaginalnega pregleda. Jaz sem to imela na koncu nonstop po pregledih.

clock-img

07.04.2005, 16:58

clock-img

fricka

pencil-img

751

Glede na predavanje iz materinske šole se ti je morda odluščil čep. Potem bo kmalu....

Sem prvič noseča in še ne vem kako to zgleda, pa čeprav sem že zelo pri koncu.

clock-img

07.04.2005, 18:04

clock-img

Elena B

pencil-img

51

posledica vaginalnega pregleda. Bo pa hitro! Srečno!
:sloncek:

clock-img

07.04.2005, 19:14

clock-img

SU

pencil-img

919

Tudi pri meni je bilo malce izcedka po pregledih-kar ene trikrat. Sej smo itak bolj občutljive med nosečnostjo tam spodaj... Ravno pred kratkim sem brala, da ko gre čep ven, da ne moreš zgrešit...da je taka gosta sluz (kot en smrkelj)...Sicer pa upam, da bo vseeno kmalu. LP, Saša

clock-img

08.04.2005, 17:20

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Baje da tudi par dni pred porodom pomeni krvavkast izcedek da se bo porod kmalu začel:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem