cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvav oz. rjav izcedek v petnajstem tednu

clock-img

11.05.2009, 10:14

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Punce, mene je tako strah, včeraj sem na hlačkah opazila rjav oz, krvav ( ne sveža kri ) izcedek, potem pa nič več! Danes zjutraj, ko sem šla na WC, pa je bil papir malo obarvan ampek ne rjavo pa ne krvavo.....ampak tko, kot da bi bil urin malo umazan oz. vmes malo umazana sluzuser posted image , joj neznam opisatuser posted image !

Saj vem, da me boste k ginekologinji napodile in bom tudi šla, takoj ob enih ko začne delati! Ampak do takrat bom že znorela, ker me tako zelo skrbi kaj je narobe!

Aja, pozabila sem pa napisati, da imam za maternico krvavo cisto, ki se je v zadnjem mesecu zmanjšala.....mogoče se pa to kaj čistiuser posted image ?!

clock-img

11.05.2009, 10:46

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Par postov višje imaš kar nekaj napisanega o tem

http://www.ringaraja.net/forum/Rde%C4%8D_ali_rjav_izcedek/m_1543655/tm.htm

clock-img

11.05.2009, 10:59

clock-img

Flora2

pencil-img

395

Če ti bo kaj v tolažbo, naj ti povem, da sem imela jaz tudi rjav izcedek tam nekje okrog 15. tedna in sem šla k G, ki pa mi ni znala povedati zakaj do tega pride, vse pa je bilo ok, bila sem na bolniški cca. 2tedna, bolj iz preventive, ampak je bilo vse ok.
Tako, da le pojdi na pregled pa ne se preveč sekirat, ker je to dokaj pogost pojav, ki ni nujno da pomeni karkoli slabega.

Srečno!

clock-img

11.05.2009, 11:23

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Oh, Flora2, hvala si me potolažila vsaj malo......user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem