cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvaveče dlesni v 8 tednu

clock-img

13.12.2008, 16:59

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

Kaj poleg redne ustne higiene še pomaga proti krvavečim dlesnim?  Ali stno vodo lahko uporabljam.

Naj povem da si zobe redno 2-3x na dan umivam, imam kakovostno krtačko (na pasto res nisem bila pozorna, katero sem kupila saj težav nisem imela nikoli), sedaj pa mi je najprej dlesen med sredinskima zobama zaotekla in ko sem si zobe umivala krvavela, sedaj pa še zraven tega zoba, se prej pogledam v ogledalo pa sem zgledala kot drakulauser posted image

clock-img

13.12.2008, 17:06

clock-img

manna

pencil-img

2556

Ja, prodajajo tudi ustne vode, kjer prav piše da so tudi za nosečnice. Mislim da je ena taka Gengigel. 

clock-img

13.12.2008, 17:18

clock-img

end1

pencil-img

1598

jaz sem rabla zobno paszo sensitive in se mazala z gengigelom - pomagalo

clock-img

13.12.2008, 17:35

clock-img

Anonimen

Predvidevam, da se ta voda dobi v lekarni?

clock-img

13.12.2008, 19:44

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

meni pomaga paradontax. je pa malo drugacnegaa okusa. sem si jo kupila, ker mi v zacetku nosecnosti tele mentolove zadeve niso pasale. bolj slana je.. pa se je navadis. pride pa tam okrog 3, 4 evre.

lp

clock-img

13.12.2008, 20:00

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Sicer je Gengigel prava zadeva za uboge dlesni. Pa čim mehkejšo krtačko. Oboje dobiš v lekarni.

Sicer pa sem sama ugotovila, da zelo pomaga, če razmašeš eno kapljico olja 31 (just) na zgornjo in eno na spodnjo dlesen. Sem imela zaradi dveh zaporednih nosečnosti in porodov dlesen totalno v podnu, sedaj pa sem si nekajkrat namazala s tem in je zadeva kot nova  ;)

clock-img

13.12.2008, 20:36

clock-img

april09

pencil-img

796

Moja mama je zobozdravnica in pravi takole: paradontax, mehka scetka in pogosto umivanje. Gengigel je tud kul user posted image

clock-img

13.12.2008, 22:26

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Jaz sem se sicer s težavo srečala malo kasneje - mislim da se je krvavenje začelo tam okoli 20 tedna. Hkrati s krvavenjem iz nosu, ki pa ni hudo.
Kot so ti že punce napisale: dovolj umivanja z mehko ščetko,izpiranje z ustno vodo, lahko tudi izpiraš z žajbljevim čajem (večkrat na dan).....
Jaz poleg vsega zgornjega sedaj hodim enkrat tedensko k zobozdravniku, vsakič mi očisti obloge in da zdravilo (triamcinolon se mi zdi in aloe vero). Moram rečt da je biiiiistveno bolje.
To je pač ena od nosečniških nadlog...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem