writing-img

Krvavitev

clock-img

25.05.2010, 20:23

clock-img

nelly

pencil-img

172

Pozdravljene! Sem malo zmedena,zato vam pišem če je imela katera podobne izkušnje.In namreč takole konec meseca bi morala dobituser posted image .Moja BT je bila še včeraj 37,1 danes priznam pozabila merit in nato opoldne grem na wc se obrišem s papirju in nek svetlo rjav izcedek,grem drugič na wc in bila je sveža kri ki pa je prisotna še vedno na vložku malo na papirju pa je pomešana s prozorno sluzjo in še kar svetla.Naj povem da testa še nisem delala bi bilo možno da gre za kakšno vgnezditev.To je zame prvič in res ne vem ali pač gre za user posted image .Malo me zvija kot pred user posted image vendar ni hudega,prsi pa so me tudi včeraj zelo bolele danes pa skoraj ničuser posted image

clock-img

25.05.2010, 22:21

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Vse je možno, ali je menstruacija ali pa vgnezditvena. Jst sem imela tko močno vgnezditveno krvavitev, da sem bila prepričana, da je M. Je pa res, da sploh nisem pričakovala, da sem noseča. user posted image

clock-img

25.05.2010, 23:09

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Je težko čakat, ampak druge ni, samo čas bo pokazal a je user posted image , al vgnezditvena.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

26.05.2010, 20:37

clock-img

nelly

pencil-img

172

user posted image Hja takole danes zjutraj ko sem vstala ni bilo nič krvi na vložku čez noč,čez dan sem imela dva blaga fleka na vložku,ko se obrišem je malo več,no zdaj pa sem videla samo rjav flek na vložku pa še malo krvi na wc papirju,tako da mislim da juti ne bo kaj več,Drugače pa so mojeuser posted image zelo močne kar fejst temna kri ne tako kot zdaj in trajajo tudi do 5-7dni.Je prehitro če opravim jutri zjutraj testuser posted image ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem