writing-img

Krvavitev po spolnem odnosu v 29t

clock-img

08.08.2005, 11:32

clock-img

chebelca

pencil-img

4

Med nosečnostjo s partnerjem nisva imela pogosto spolnih odnosov. Sama si jih želim več, a on pravi, da morava zdaj bolj paziti in je bolje, da se manjkrat lupčkava. Imam namreč zelo pazljivega,potrpežljivega in skrbnega fanta. Meni pa zdaj še bolj paše kot pred nosečnostjo.
Nazadnje po spolnem odnosu pa sem se močno prestrašila, da mi je bilo kar slabo, ko sem zagledala na rjuhi krvav madež. Kri je bila bolj bleda in rjavkasto rdeče barve. Krvavitev je hitro prenehala in potem nisem več krvavela.
Ali ima katera podobno izkušnjo? Kako ste se počutile in kako ste ravnale? Z mami si veliko zaupava in ona je rekla, da to ni nič hudega. Najbolje, da se posvetujem še z ginekologinjo.
Hvala za vaše odgovore in lep pozdrav.

clock-img

08.08.2005, 11:51

clock-img

mml

pencil-img

4156

Med nosečnostju je nožnica bistveno bolj prekrvavljena kot sicer, tako da je možno, da se po spolnem odnosu pojavi manjša krvavitev, ker poči kakšna žilica, če gre za minimalno krvatiev takoj po spolnem odnosu, ti ni treba skrbeti, v skrbeh moraš biti, če traja krvavitev dalj čas in seveda, če opaziš svežo kri

clock-img

08.08.2005, 15:10

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Midva sva še bolj na začetku, ampak a mi lahko katera pove, a lahko normalno seksava? A lahko penetrira enako globoko kot ponavadi? Jaz se sploh ne morem sprostit.

G mi je celo rekla, naj bova previdna, ne pregrobega seksa, da bova kao po nosečnosti nadoknadila?!

Sicer pa vedno ko se name uleže, mi rata slabo.

Na njem sedet mi je tud zoprno, kar tišči me nekaj:ups:

clock-img

08.08.2005, 17:37

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Seks v nosečnosti je čisto v redu, nič ni prepovedan, samo pravi položaj je treba najti. Pa dokler ti paše, ni problema, pa če je globoko ali ne.
Je pa res, da tudi meni že celo nosečnost ne paše najbolj. Od začetka se sploh nisem mogla sprostit, sem verjetno imela občutek, da bom kaj škodila :duda: :)- No, tako vsake dva tedna sem ponavadi dobila željo, pa včasih tudi ni bilo ves čas nežno, pa je bilo v redu. Zdaj na koncu pa je spodaj vse tako čudno, da pa mi res več ne paše, pa še :love: je nekam strah (prej ga sploh ni bilo in mi je skoz govoril, naj se sprostim, saj ne bo nič narobe :)- ).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem