writing-img

Krvavitev v 9.tednu - srečen konec

clock-img

30.10.2005, 19:27

clock-img

FRAČAFELA

pencil-img

111

Ob 4.zjutri sem doživela največjo nočno moro v svojem življenju doslej. Zbudila sem se vsa krvava, in ko sem odhajala na stranišče je kar lilo iz mene.
Odšla sva takoj v bolnišnico, kjer sem dobila dabroston in spasmex, tekom dneva pa je krvavitev ponehala.
Ne morete verjeti kako zelo srečna sem. Vse kar sem do sedaj prebrala v zvezi z krvavitvijo v nosečnosti je imelo slab konecuser posted image In tako sem morala svojo srečo takoj deliti z vami!!!user posted image
Držite fige, da bo sedaj nosečnost potekala v redu še naprej. Sicer moram do 20.tedna jemati dabroston, ampak to je še najmanj.

Lep pozdravček in pazite na svoje user posted image (bušije)!!!

Ljubi in boš ljubljen!

clock-img

30.10.2005, 19:58

clock-img

Anonimen

Držim pesti.

clock-img

30.10.2005, 20:08

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tudi jaz držim pesti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

30.10.2005, 20:30

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja poznam nekaj podobnega-meni se je to zgodilo v 11 tednu in se vse srečno končalo...ampak mene so v bolnici obdržali in filali z inekcijami več kt en teden, zato me kar čudi, da si ti že doma...ampak ti samo počivaj, čimveč v ležečem položaju...baje je najslabše če sediš, ker takrat je maternica v nekem čudnem položaju...vsaj tako so meni v bolnici takrat rekli-al stat al pa ležat(tut jest sem mogla leže...)! Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

clock-img

30.10.2005, 20:34

clock-img

babica

pencil-img

174

Držim pesti,da bo vse vredu.Veliko počivaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2005, 21:01

clock-img

FRAČAFELA

pencil-img

111

eva1 saj sem bila v bolnici 3 dni.In tudi z injekcijami so me filali, me prav rit boli, ampak je že pozabljeno.
A da se ne sme veliko sedeti?
To pa nisem vedela.user posted image Sem pa obljubila, da če grem prej domov, da bom počivala in tega se držim.

Ljubi in boš ljubljen!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem