writing-img

LUMPI MERCATOR

clock-img

05.10.2004, 22:56

clock-img

NIK IN MAMI

pencil-img

59

MENE PA ZANIMA,ČE IMA KATERA IZKUŠNE,KAKŠNE SO PLENICE LUMPI MRCATOR???????? L.P .:sloncek:

clock-img

05.10.2004, 22:57

clock-img

Anonimen

O, nov nick:)
Ti je ksenija sporočila, da je rodila?:)
lp,:fis:

clock-img

05.10.2004, 23:42

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Izkušenj sicer nimam, brala pa sem, da jih nekatere mamice zelo hvalijo oz. da so glede na njihovo ceno z njimi zelo zadovoljne.

clock-img

06.10.2004, 03:43

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst sm imela ene par njihovih plenic in so mi ble dobre...

clock-img

06.10.2004, 07:46

clock-img

Pandi

pencil-img

70

Zadovoljna, primerljive s pamperskami ;)

clock-img

06.10.2004, 08:29

clock-img

tamala

pencil-img

69

Poceni, a zelo dobre!!!

Mi smo vseskozi uporabljali te, nobenih težav, vnetij ipd.:bravo::)-
Pa še v denarnici manj boli!:ups:

D, 29t

clock-img

06.10.2004, 09:12

clock-img

M&P

pencil-img

433

Super so. Mi smo imeli od pampersk vso pikasto ritko, od lumpijevih pa je vse ok! :bravo:

lp, :rozica:

clock-img

06.10.2004, 10:42

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Mi jih imamo trenutno pri babici in morem rečt, da so ok. Edino trakci mi niso všeč. So takšni kot na zelenih Huggieskah-široki. No, enim pa je ravno to všeč.:)

Lp:miska:

clock-img

06.10.2004, 11:06

clock-img

jožica-2

pencil-img

76

Nam se zelo dobro obnesejo prav zaradi širših trakov za zapenjanje, pa tudi večje so in našega sinčka ne reže po stegnih (je bolj debelušen).

Seveda, pa še poceni so. :bravo:

LP

Joži

clock-img

06.10.2004, 12:18

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz sem pa "preizkusnih" dobila v bolnici v MB, ko sem rodila, ampak preizkusila sem jih sele doma, ker so bije moji pupiki takrat se prevelike.
s sabo sem v bolnico MB imela tudi svoje Pamperske, ki sem jih kupila v Avstriji.
(neverjetno ampak sestre so me prosile plenice, ker jih niso imele s sabo!!!!, pa vlozkov jim je tudi zmanjkalo - sramota! - na sreco sem tudi te imela svoje.)
V glavnem, Lumpijeve plenice so se kar, glede na ceno sploh (sem sla pogledat v Merkator), ampak s Pamperskami sem bolj zadovoljna, zdaj jih uporabljam ze dva meseca in je neverjetno koliko tekocine zdrzijo in nic ne tece ven.
Je pa razlika med Avstrijskimi in nasimi - Avstrijske so bolj kvalitetne, pa se potiskane so. Cena pa je skoraj enaka, razen ko imajo kaksne akcije..

clock-img

21.11.2004, 14:19

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Dobre so. Preiskušano 2 leti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem