cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

L karnitin v nosečnosti...

clock-img

24.10.2007, 12:46

clock-img

Anonimen

...da ali ne?Ima morda katera kaj izkušenj?

clock-img

24.10.2007, 12:47

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

A za hitrejše izgorevanje maščob?
Jaz bi rekla, da vsekakor ne.

clock-img

24.10.2007, 12:50

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Poglej l-Karnitin je sredstvo, ki ti pomaga raztapljat maščobe. Najbolje deluje zjutraj na tešče z veliko vode , pa da greš potem športat. To je kemija. Izkušenj s tem nisem slišala da bi katera imela, ker so bile vse ki jih tolk pametne da so vedle da se v nosečnosti ne hujša in ne skuša zgubit čimveč maščobe. Med nosečnostjo se to pač ne dela in jst ti svetujem da hujšanj prestaviš za kako leto. Prav tako pozabi na vse feat burnerje, citosan ipd.....

clock-img

24.10.2007, 13:12

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Med nosečnostjo se ne hujša.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.10.2007, 17:04

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Se strinjam!

clock-img

24.10.2007, 21:08

clock-img

torcica

pencil-img

349

Se strinjam s predhodnicami glede hujšanja med nosečnostjo. Sama sem L-karnitine jemala v prvi nosečnosti, na začetku, ko še nisem vedela za nosečnost. Bo morala vprašati kakšnega strokovnjaka, ker je treba po uživanju L-karnitina vsaj 1 uro kar močno telovaditi oz. se potiti, da bi le-ta učinkoval.

clock-img

24.10.2007, 22:47

clock-img

koala

pencil-img

5539

Povprašaj ginekologa. Jaz pa nebi uporabljala tega ali kakšnih substanc temu podobnih.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

25.10.2007, 12:07

clock-img

Anonimen

Počasi, počasi, saj še nisem noseča.Imamo pa tudi to v planu.Pa me samo zanima če lahko kaj škodi jemanje v prvih dnevih nosečnosti, ko seveda še ne veš zanjo.Ko zvem, sigurno neham.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem