cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lazni popadki

clock-img

07.02.2005, 12:55

clock-img

jagoda12

pencil-img

44

Se vedno ne vem, kako zgledajo oz. kako se obcutijo. Mi lahko katera prosim opise?
Zadnjih nekaj dni se namrec z mojim trebusckom dogaja nekaj cudnega - na momente otrdi- tako kot bi se otrok pomaknil povsem navzven, zgornji del trebuha pa je mehak. Nato obcutek izgine. Je to to?
Ali to pomeni, da se zelo bliza cas, ali lahko se malo po trgovinah hodim? :))
Sem pa ze skoraj v 37 t (36 t 5/7).

clock-img

07.02.2005, 13:16

clock-img

Žaža

pencil-img

149

Jaz imam lažne popadke že od božiča, pa sem sedaj v 35 tednu. Tudi meni trebuh zelo otrdi, pa vroče mi postane v obraz. Včasih tudi boli, tako da lahko dihanje vadim. Žal pa to ni znak, da se bliža čas. Saj pravim, takšne popadke imam že od božiča.
Ampak brez skrbi, glede na to, da ti manjkajo samo še 3 tedni, se čas zagotovo bliža. Ti kar navali v trgovine, mogoče boš kaj pospešila, imej pa vse pripravljeno!

lp, Žaža

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem