writing-img

Ležalnik za na plažo

clock-img

03.07.2008, 13:16

clock-img

Anonimen

Iščem ležalnik za na plažo, ki so ga imeli pred časom v akciji v Lidlu(meseca aprila-maja). Bil je podoben temu...

user posted image

... le da je bil manjša izvedba, popolnoma zložljiv, in imel je kolesa, da si ga lahk pripeljal do plaže.

Se kateri sanja, kje se ga še da kupiti?
(Lidl ga namreč nima več)

clock-img

03.07.2008, 13:19

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Pa ne boš menda tega boga trogla na plažo user posted image  daj no daj, to je za stare tete, ki se ne morejo s tal pobirat user posted image

clock-img

03.07.2008, 13:28

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Najboljši ležalnik je brisača user posted image  Jaz sem absolutno prekomot, da bi v vročini kaj drugega na plažo vlačila.
Kje pa bi dobila zložljivo varianto, pa ne vem. Po moje v Bauhaus-u, Baumax-xu ali čem podobnem.

clock-img

03.07.2008, 13:33

clock-img

gojska

pencil-img

1128

men je pa ležalnik zakon, pa saj ga ne nosiš ti, ampak decuser posted image user posted image

je pa res, da ga največkrat kr pred šotorom pustim, ker so najine plaže tako skalnate, da bi težko najdu prostor za postavit ležalnik .

clock-img

03.07.2008, 13:37

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

men je pa ležalnik zakon, pa saj ga ne nosiš ti, ampak dec

Ma ne, on nosi torbo pa otroško kramo user posted image  Če mu še ležalnik naložim, bo moral po skupnem dopustu še en teden odležat, da si spočije user posted image

clock-img

07.07.2008, 19:33

clock-img

Anonimen

Ga že imam.user posted image  Lahko izvedbo, brez koles(še dobro, da je na obali hiška, v katero lahko shranim ležalnik).
.
Zdaj čakamo še samo na morje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem