writing-img

Leclerc

clock-img

15.09.2007, 16:18

clock-img

Anonimen

V Leclercu imajo blagajno za nosečnice. Tako, da imajo nosečnice prednost pred vsemi,  čeprav imajo že stvari na blagajni. Zanima me, ali koristite to ugodnost, ki se vam ponuja. Jaz sem jo, ampak mi je bilo nerodno, ker so me vsi iz vrste čudno gledali, češ zakaj pa ne more počakati. 

clock-img

15.09.2007, 16:23

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Jst vse kupujem v lecleru in grem če se le da na to blagajno (beri:če je drugje gužva). Komaj že stojim, vse me boli... pa naj čudno gledajo če hočejo. Če bi bli oni na tvojem mestu bi tut šli tja.

Res pa mi je bilo brez veze hodit na to blagajno ko še ni blo trebuščka. Takrat pa bi res lahko začudeno gledali user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

15.09.2007, 17:04

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem nekaj časa delal tam na blagajni in niso nikoli nobene nosečnice gledali čudno, če je šla naprej, tako da kar pogumno. Je pa to hkrati tudi blagajna za invalide.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

15.09.2007, 18:15

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Tudi jaz sem bila zadnjič v Leclercu, na tej blagajni. Prodajalka je vprašala tisti dve ženski pred mano (ki sta imeli že vse stvari zložene na traku), če sta noseči, potem pa meni rekla, da imam prednost pred njima... Pa sem raje počakala na vrsto, sem imela že pol stvari zloženih; kaj čem gužvo delat. Se mi je pa fino zdelo... Sploh glede na to, da sem cincala, će bi sploh šla na to blagajno, ker se mi je trebušček komaj začel poznat. :)

clock-img

15.09.2007, 18:22

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

tudi jest sem hodila na to blgajno.moram rečt da je res pohvalno,da imajo za nosečnice posebej..me je pa ena mamica enkrat tko nadrla,ker me je morala naprej sputit,da me je blo prov groza,,trgovka ji je rekl,da naj pogleda tablo-res je bla obupna-jaz pa teden pred rokom-ko balon

clock-img

15.09.2007, 19:16

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Jaz nisem vedela, da imamo zato prednost na blagajni. Sem mislila, da je pač tam moćnost za kakšne malo bolj široke nosečke user posted image user posted image user posted image  Joj, sem jaz ena trapa, sem se zdaj prav nasmejala sama sebi user posted image  No, fajn, da vem, zakaj je ta blagajna tam user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

15.09.2007, 19:17

clock-img

Ilije

pencil-img

945

Mislim, da je potrebno idejo lecreca o blagajni za nosečnice samo za pozdravit!. Tudi ostali centri bi se lahko zgledovali po tej francoski trgovini... tudi kar se ponudbe tiče.

clock-img

15.09.2007, 19:45

clock-img

cindy

pencil-img

74

Ja ko bi bilo le vedno tako pa ni. Odvisno kdo je na blagajni. Jaz nenehno kupujem tam pa me se nikoli ni noben prodajalec vzel naprej. Nabasejo se ljudje, ki vidijo krajso vrsto, prodajalci pa se delajo glupe ne vidijo mojega velikega trebuha.

clock-img

15.09.2007, 21:50

clock-img

Anonimen

jaz sem tudi šla na to blagajno in mislim, da bi jo lahko imeli tudi še kje drugje, prav tako tudi kakšen "parkplatz" /v tujini sem opazila že tudi to/..  Mi je pa prodajalka rekkla, da je včasih prav neugodno, ker ne ve, ali bi vprašala stranko,  ali je noseča ali ne, saj se ji je že zgodilo, da je bila na blagajni že kakšna z malce večjih trebuščkom zaradi špehca in je bilo potem obema neprijetno user posted image user posted image

clock-img

16.09.2007, 14:18

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Super zadeva, slišim! Čudno, da nisem opazila. Na kateri strani pa je ta blagajna? Bolj na začetku vhoda ali dol pri kruhu...?

clock-img

16.09.2007, 14:34

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Dve blagajni sta bolj skupaj. Je pa to bolj pri vhodu. V bistvu zraven otroških oblekic in stvari.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

17.09.2007, 10:06

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Jaz sem tudi že uporabila to blagajno, pa sva bila z možem skupaj. V zadnjih mesecih res težje stojim v vrsti in se mi zdi to dobra ideja. Prodajalka je kar vse skupaj ustavila in me spustila naprej. Čisto na začetku je bil pa nek mlad, mlad parček z čeladami za motor in se nista hotela umaknit in je nastal cel cirkus. Punca me je vprašala, zakaj bi me pa spustila in sem ji rekla, da ni treba, da je pa blagajna za nosečnice. Potem je šele pogledala mene in napis zgoraj in sta bila potem ful prijazna. user posted image  Najprej mi je bilo nerodno koristit tisto blagajno, ampak v bistvu je prav posrečena ideja in mi pomaga pri nakupih, tako da bi jo definitivno lahko imeli še kje drugje.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem