cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ledena doba 4

clock-img

17.07.2012, 22:22

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

je za kej?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

17.07.2012, 22:42

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Je. Za gledat user posted image

clock-img

18.07.2012, 07:43

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mene pa ni ravno v luft vrglouser posted image . Najbrž zaradi povprečne sinhonizacije. Lahko bi dali kakšna narečja, da bi bilo bolj zanimivo.

clock-img

18.07.2012, 09:04

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

Pa mene pa vedno ravno ta narečja motijo. Tako kot v teh kvazi humorističnih nanizankah, kjer ne najdeš enga, ki bi normalno slovensko govoril user posted image Bom pa počakala, da si ga dol potegnem z neta, ker našega 2-letnika si še ne upam v kino peljat user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

18.07.2012, 09:05

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

ups, dvakrat mi je prileplouser posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 18.7.2012 9:06:06 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

18.07.2012, 11:43

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

Nisem gledala še. Nikoli pa ne gledam sinhronizirane verzije, ker naši ne znajo naredit tko k treba. PA kakšne fore se ne da prevest, jo moraš razumet.

clock-img

18.07.2012, 11:50

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Nisem gledala še. Nikoli pa ne gledam sinhronizirane verzije, ker naši ne znajo naredit tko k treba. PA kakšne fore se ne da prevest, jo moraš razumet.

Meni so tudi včasih bile sinhro verzije katastrofa, škoda časa in denarja.  Ampak, danes, ko imam doma 5-letnika in 4-letnico, pa mi je jasno, da je sinhro nujno potreben user posted image
Mi je zabavno brati komentarje na net straneh ala Partis in Mojblink, ko pubeci šinfajo sinhronizacijo. Pojma nimajo, da je to za take otroke edina rešitev, da gledajo in razumejo risane filme.
Otrokom pa je itak vseeno ali je v lepi slovenščini ali v narečjih.

clock-img

18.07.2012, 15:17

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Meni so tudi včasih bile sinhro verzije katastrofa, škoda časa in denarja.  Ampak, danes, ko imam doma 5-letnika in 4-letnico, pa mi je jasno, da je sinhro nujno potreben user posted image
Mi je zabavno brati komentarje na net straneh ala Partis in Mojblink, ko pubeci šinfajo sinhronizacijo. Pojma nimajo, da je to za take otroke edina rešitev, da gledajo in razumejo risane filme.
Otrokom pa je itak vseeno ali je v lepi slovenščini ali v narečjih.

tud jaz sem skoz nergala nad sinhro...zdaj pa za sina iščem samo sinhro...tko da z leti pride user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa kul če so naglasi...sploh fajn je kak dolenjski (npr. Dajz v Carsih)

clock-img

19.07.2012, 13:34

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Meni pa gredo prav na jetra ta narečja.... sem pa gledala ledeno dobo 4 in mi je bila všeč.. mala je negibno sedela z odprtimi usti in gledala..

clock-img

19.07.2012, 14:35

clock-img

alda

pencil-img

3570

Pri nas tudi nismo pristaši sinhroniziranih risank,
edini dve, ki sta nam res všeč in ju gledamo sinhronizirano so Cars1 in Malo pišče.
Ostalo mi pa gre prav na user posted image  ko slišim kakega prisiljenega Kuntnerja, Ribičko, al fato,...
me prav mine!!
In res -še tako dobro narejena risanka , s super zgodbo rata z zgrešeno sinhronizacijo zanič!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem