writing-img

Letošnji dopust

clock-img

28.01.2013, 17:11

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

OJLA ali ze razmišljate kam jo boste letos poleti mahnili na dopust?jst malo surfam po netu in si delam skomine na vroče poletne dni ob morjuuser posted image -ali je mogoče ze kdo dopustoval v avtokampu POLJANA na MALEM LOŠINJU in sicer v enih bungalovih(ne v mobilnih hiškah)???ali katera pozna to?in sicer kakšno imate mnenje o tem kampu?letos nas res vleče na mali lošinj:)))

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.1.2013 17:38:02 >

clock-img

28.01.2013, 21:44

clock-img

dayya

pencil-img

203

Jaz sem bila tam še kot otrok v mobilnih hiškah, vem in spomnim se le toliko da plaža ni ravno za otročke, edino le če imaš čoln da se odpelješ na kakšen bližnji otoček kar jih ni malo :) peš do mesta je tudi kar precej dolga tako da je skoraj obvezna uporaba avta, in takrat še ni bilo peš poti ne vem kako je danes :)

clock-img

29.01.2013, 06:41

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Mi smo bili lani na Lošinju, sicer pet dni, tako večja skupina ljudi, in sicer v kempu Čikat. Odlično je bilo. O samem kempu, plaži nimam posebnega kempa, ker mene se itak drži tisto, kjer je dobra družba, je povsod dobro user posted image , ampak tako na splošno, ni slabo.

Drugač pa ja. Razmišljamo o dopustu. Spet bo razpršen. Na Dolenjsko, kot vsako leto ob vikendihuser posted image V glavni sezoni pa Španija verjetno, mogoče Francija, za prvomaske se zna zgodit kakšen Ciper, na Hrvaško pa letos ne gremo. Razen aprila, s kolesi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem