writing-img

Ljubljana v živo, danes protest

clock-img

11.01.2013, 17:04

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

clock-img

11.01.2013, 17:28

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Danes se peljem spet mimo Tivolija, in malo sestopim s kolesa, uživam v sončku. in slišim dva pubertetnika. u bistvu njo in njega. tam cca. 15 let. pa pravi tamala, ej stari a ti veš zakaj so protesti? pa pravi tamali, boli me k.ur.ac. pa pravi ona, joooj stari, to bi pa valda mogu vedt. mi bi mogl it protestirat, ker se gre za našo prihodnost, ne pa naši tastari. ej stari. noro. jaz bi šla. a greva stari? pa prav mulc, ok stari, pa pejva stari.

user posted image no tolko da veste, tud mladina ve kaj se dogaja user posted image

clock-img

11.01.2013, 17:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.01.2013, 17:37

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

5000 ljudi in da so jako jezni... kaj so že pisali, da protesti pojenjujejo? ja, ja... kar tolažijo naj se.

Tek je počelo! user posted image user posted image

Mene pa prjatli zastopajo, so vsi s kolesarskimi čeladami user posted image midva mava druge plane. Trebušnjake bova danes delala in pojedla veliko dobrega kakija user posted image Ja no,men se ni it za gužvat, pa tud razpoložena nisem. itak bodo pa še tako dolgo ti protesti,da bom še vedno lahko šla čez kakšen mesec ali dva user posted image

clock-img

11.01.2013, 17:37

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Janezovi domoljubni nasveti: Nasvet št. 183: "Nad Ljubljano sveti rumeno sonce na modrem nebu. Še en znak, da domoljubom zombiji nič ne morejo!" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.01.2013, 18:45

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Ampak čestitke vsem, ki so izdelali take umetniške transparente. Ful so dobri... baje se je prav organizirala skupina umetnikov in jih je izdelovala.

clock-img

11.01.2013, 18:48

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil LuLu -- 11.1.2013 18:50:41 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem