writing-img

Ljubo in Ani...

clock-img

15.11.2008, 22:29

clock-img

zima07

pencil-img

869

Ojla, punce!

Zadnjič sem v knjižnici na polici novitet odkrila full fajn knjigo, pravzaprav vodnik po Ljubljani, pisan posebej za starše in njihove otroke...full fino je, da piše, za koga so določene znamenitosti primerne, koliko stane ogled kakšne znamenitosti, celo koordinate za navigacijo so pisane zraven...v knjigi so pa namesto fotografij ilustracije, ki so jih risali otroci... Katera pozna to knjigo??

Aja...Na njihovi internetni strani sem pa našla povezavo, na kateri lahko najdete vse kulturne dogodke primerne za majhne otroke, ki se bodo odvijali v naslednjih dveh dneh...Noro....user posted image user posted image

LJUBOINANI

clock-img

15.11.2008, 23:07

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

lepo user posted image  zdaj morajo samo še organizirat kakšno prireditev več za otroke in jim namenit še kakšen drug prostor razen šoping centrov, za preživljanje deževnih dni.

clock-img

15.11.2008, 23:42

clock-img

zima07

pencil-img

869

No, saj je kar nekaj dogodkov...

Jutri...KLIK

user posted image

clock-img

22.11.2008, 22:28

clock-img

naja74

pencil-img

3

Super knjiga. Sem jo naročila. Brez težav. Priporočam.

clock-img

23.11.2008, 10:03

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Jaz pa knjige ne pirporočam. Meni se ne zdi dobra. Sem jo že nekaj časa nazaj prebrala in je kar nekaj zadev, ki me moti.

clock-img

23.11.2008, 18:16

clock-img

zima07

pencil-img

869

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Jaz pa knjige ne pirporočam. Meni se ne zdi dobra. Sem jo že nekaj časa nazaj prebrala in je kar nekaj zadev, ki me moti.

Naprimer?...user posted image

clock-img

23.11.2008, 19:05

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Na žalost nimam knjige pri sebi, da bi ti napisala konkretne primere. Nas je pa kar nekaj bralo to knjigo in nam ni bila ok.

clock-img

23.11.2008, 21:05

clock-img

zima07

pencil-img

869

IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Na žalost nimam knjige pri sebi, da bi ti napisala konkretne primere. Nas je pa kar nekaj bralo to knjigo in nam ni bila ok.

Jaz sem jo sicer šele dobila, ampak moram reči, da se (zaenkrat) ne strinjamuser posted image ...Full mi je všeč koncept, način in vsebina...se mi zdi, da je zelo uporabno...Ne vem,  že celo življenje živim v Ljubljani, pa sem marsikatero stvar prvič slišala (prebrala)...

Kaj več bom poročala, ko jo celo predelam user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem