writing-img

Lopata za kidanje iz TOP SHOPA

clock-img

06.02.2013, 13:00

clock-img

takotako

pencil-img

608

A je kdo kupil lopato za kidanje iz Top Shopa? To je je super lahka, ne vem kake oblike da ni tok težko kidatuser posted image . Uglavnem kupla jo bi za darilo pa zanima če je res ok?

clock-img

06.02.2013, 13:58

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

pri nas smo jih kupil za cel blok (3 na en vhod)... res lahka lopata, easy za metat sneg, skratka meni je dobra... sem prvo rundo z užitkom kidala parking... danes bom pa z veseljem testiranje lopat prepustila mladini, ki je bila prvo rundo pošiljke snega na smučanju, danes pa je doma...haha, sem pa optimistka ja user posted image

clock-img

06.02.2013, 18:43

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

imam in sem zadovoljna, no mož ki kida user posted image

clock-img

09.02.2013, 19:50

clock-img

.muki.

pencil-img

120

Imam, to lopato in odkar je pri hiši z užitkom kidam sneg. Nič več me ne boli hrbet, tako kot pri lopati z ravnim ročajem, lopata se ne zvrača sem in tja ko je polna snega in še fajna je za prijet, ker je ročaj oblečen.

Lp, muki

http://muki.moj-album.com/

clock-img

09.02.2013, 21:51

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mož si jo je kupil in ravno zadnjič sem jo tudi jaz preizkusila. Res je super, lahka in ročaj nič ne žuli. Manjka ji samo še to, da bi sama od sebe odkidala dvorišče. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

09.02.2013, 22:23

clock-img

muco

pencil-img

1424

Kupi klasično lopato za osem evrov ne pa to sranje, ....jaz z tem ne morem kidat !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem