writing-img

Lupinica

clock-img

10.02.2005, 21:44

clock-img

FAILA

pencil-img

75

Zanima me kje vse lahko spi dojencek? Moj Omar je namrec star komaj 20 dni in me zanima ce lahko noc prespi v lupinici? Sicer ga imam najraje ob sebi zaradi pogostega dojenja, a bi ga cimprej rada navadila na svojo posteljico... V lupinici mi deluje tako nebogljeno in zgubano.

faila

clock-img

10.02.2005, 21:48

clock-img

Trebnje

pencil-img

244

Po moje je bolje,da ne spi v lupinici.Jaz jo dam noter le za krajši čas,kadar kuham in podobno.Je že boljše,da spi pri tebi ali pa v posteljici-vseeno kje,samo,da je ravna površina.

clock-img

10.02.2005, 21:55

clock-img

sergeja26

pencil-img

164

Men se zdi da so tak stiščani v lupinici; Ne vem če je za daljši čas ravno dobro za hrbteničko; Boljše je da je da noč prespi na trdi podlagi; Po mojem je boljše od lupinice, (če že ni posteljica ali zibelka) ležalnik, ki se da nastaviti na več različnih stopenj;
Jaz dam svojega :angel: v lupinico samo ko se kam peljemo z avtom ;)

clock-img

10.02.2005, 21:57

clock-img

Bib

pencil-img

266

Na našem prvem pregledu pri zdravniku, so nam priporočili, da naj bo čez dan čimveč v lupinici.
Je dobro za hrbtenico in je naraven položaj za dojenčka, čeprav mogoče ne zgleda.
Moram pa rečt da se tudi moja Lara dobro počuti in je rada v njej.

:sloncek:

clock-img

10.02.2005, 22:57

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mislim da ne! V lupinici ga pelji na sprehod ali pa jo uporabi v avtu. Za spanje ga navadi na posteljico. Potegni posteljico čimbolj k postelji, da se ne rabiš vstajati in ti bo morda lažje.
Sicer pa fizioterapevti odsvetujejo uporabo lupinice. Poznam otroke, ki so jih starši zaradi pretiranega sedenja v lupinici morali voziti na fizioterapije. Mislim, da je čez dan čisto dovolj, če ga imaš noter. Saj ko bo malo večji bo tudi moral v posteljico in ne bo spal v avtosedežu!:zmeden2:

clock-img

11.02.2005, 08:53

clock-img

Anonimen

Ne, otrok naj nikakor ne spi ponoči v lupinici! Na ravnem mora ležati!
A Omar mu je ime? Moderno, ni kaj!

clock-img

11.02.2005, 09:17

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja saj če logično pomisliš, kako bi se pa ti naspala v nekem polesedečem položaju?

Meni je fizioterapevtka rekla, da je v lupinici lahko samo v avtu, sicer pa na trdi, ravni podlagi. Čez noč pa v svoji posteljici.

clock-img

11.02.2005, 09:33

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Mislim da ne.

clock-img

11.02.2005, 10:59

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Ja meni osebno tud na misel ne pride da bi dala dojenčka spat v lupinico. Jaz jo imam čez dan v ležalniku al pa na tleh. Ko pa gre spat gre spat v posteljo, pa naj bo to opoldne al pa popoldne, vsekakor pa ponoči. Sej če mal pomislim kako se jaz počutim če zvečer za kakšno urco na kavču zaspim.....
Ne hvala, čez posteljo ga ni.

clock-img

11.02.2005, 21:22

clock-img

FAILA

pencil-img

75

Splisni, ja Omar mu je ime. In ko me nekdo vprasa, ce je to zaradi Omarja Naberja (Evrovizija 2005) me kar zmrazi...:) Oba z mozem imava arabski imeni, in zato ga ima tudi najin sinek.

Se pravi lupinica odpade. Ok, kaj pa ce spi pri meni v postelji, je v redu ce spi na moji roki? Jaz namrec spim na velikem vzglavniku in on ob meni. Malce nerodno mi ga je spuscati na ravno povrsino (pod vzglavnik) ker bi se mi prejsnjo noc skoraj zadusil. A lahko spi na mojem vzglavniku, na roki?

Joj, ta faza spoznavanja me bo stala spanja...:)

faila

clock-img

12.02.2005, 06:15

clock-img

Anonimen

Ne, Faila, na ravnem more spat tako majhen otroček. Raje ga daj v njegovo posteljo, če obstaja možnost, da bi ga "poležala". To je res lahko zelo nevarno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem